2015/10/01

Syyskuun instagram kuvat


Lokakuu starttasikin tänään käyntiin ja tässä kuussa lähen myös takasin ihan kouluunkouluun. Eli hyvin vähän tulee oltua kotona sit loppukuusta, nyyh.. Mut nyt vihdoin sain laitettua tänne taas Instagram postauksen, koska viime IG postaus jäi kokonaan pois mun puhelimen huoltamisen takia. Oon tykänny kuvailla melko useastikkin kuvia tuonne ja mut löytääkin sieltä nimimerkillä miinakaroliina 

Laitetaas myös mukaan tähän muitakin kuvia joita puhelimesta löytyi! Viime viikonloppuna vietettiin nimittäin Harrin synttäreitä ja olin ylläriks varannut kavereitten kans Himokselta mökin. Sanoin Harrille et käydään hakee Jämsästä lipasto ja sehän uskoi tän koko tarinan mökin pihaan saakka, kunnes ihmetteli et mikäs lössi se tuolla terassilla on vastassa haha! Mutta mökkireissu oli kaikinpuolin onnistunut reissu ja oli kiva päästä porukalla vaan oleskelemaan mökille ja lillumaan porealtaaseen. 

Syyskuussa ei muuten tullutkaan tehtyä ihmeempiä kuin kuljettua Jyväskylässä joka päivä. Oon kyllä tykännyt tosi paljon kun syksy on tullut, eikä ole vielä ihan liian kylmäkään. Varattiin myös joulua kohden yksi matka, mutta siitä kerron sitten hetken päästä lisää hih! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti