2015/10/13

Uusi sänky!

Melkein pari viikkoa sitten, kun kävin Kuopion Ikea reissulla, niin ostettiin meille uusi sänky! Heti lauantai iltana alettiinkin kasailemaan sitä ja vanha sänky heitettiin menemään. Tulikin sitten vähän isompi ongelma vastaan, ensimmäinen palanenhan olikin ihan vääränlainen mitä kuvassa näytettiin, eikä sängyn kokoaminen onnistunut mitenkään ilman oikeanlaista palasta! Noh, ei kun soittoa Ikealle ja nukkumaan lattialle. Tuo oikeanlainen palanen tulikin sitten seuraavana perjataina postissa.

Mutta nyt olen kyllä tosi tyytyväinen uuteen sänkyyn! Olin kuitenkin ostanut meille liian ison sängyn, koska muistin että se meidän sängynpääty oli 180cm leveä, mutta se olikin 160cm.. :D No mutta jätettiin sitten pääty laittamatta ja sänky käännettiin toisin päin. Tykkään kyllä sängystä nyt ilman sitä päätyäkin niin saa nähdä tulenko edes tekemään uutta sängynpäätyä!

Sängyn säilytyslaatikot on kyllä huippuhyvä juttu! Toiselle puolelle saatiin kaikki mahdolliset lakanat ja pyyhkeet. Toiselle puolelle taas saatiin molempiin laatikoihin koirien pedit hyvin piiloon! Koiratkin on hyvin nukkuneet tuolla laatikoissa kun ne avaa yöksi :) Olenkin tykännyt makkarin uudistuneesta ilmeestä, mutta tällä viikolla pitäisi tulla taas yksi iso muutos sinne. Siitä sitten lisää kunhan seuraava projekti on vaan valmiina!

4 kommenttia:

 1. Vähänkö hyvä idea laittaa nuo pedit tuonne laatikkoihin, niin saa piiloon tarvittaessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, meilläkin makkariin ei meinannut mahtua nuo pedit enää niin niille löytyikin onneksi just sopiva paikka tuolta laatikoista :)

   Poista
 2. Hei vitsi toi sänky on ihana ja voei miten söpöjä nuo hauvat :3 Tässähän tulee taas ihan koirakuume :D

  VastaaPoista