2015/11/26

Hiuskriisi

Viime viikonloppuna sain Tuurissa käydessä hirveen hyvän idean.. Värjään hiukset vähän sellaisiksi tummanblondeiksi, eli tyvi ruskea ja latva vähän kultaisemman blondiksi. Ostinkin sitten uudet hiusvärit sieltä ja heti kotona aloin innoissani värjäämään jatkeitani. Unohdinkin sitten täysin, että kaupan väreihin ei tosiaankaan kannattaisi luottaa, saatika sitten tunkea niitä pidennyksiin. Pidennyksistä tulikin siis harmaat, niinkuin tuossa keskimmäisessä yläkuvassa. Omiin hiuksiin en ollut vielä laittanutkaan väriä, onneksi en, mullahan oli siis lämpöisen ruskea tyviväri vielä odottamassa ja pidennykset ei todellakaan olis enää sopinut tähän mun päähän.

Nyt sitten olen tämän viikon koittanut elää omalla hiirenhännälläni ja miettinyt pääni puhki mitä tekisin tälle mun hiuskriisille. Kävin kampaajalta kysymässä paljonko tulisi maiksamaan jos värjäisin omatkin hiukset harmaaksi ja vastaus oli 100 euron luokkaa.. Siis 100 euroa siitä, että mun hiukset olisi harmaat ehkä about seuraavat kaksi viikkoa? Samalla hinnalla saisin uudet karvatkin tilattua.. Nyt olenkin siis yrittänyt vaan miettiä, minkä värin seuraavaksi laittaisin tähän päähän. Uudet jatkeet tilaan kyllä ja ne tulee olemaan blondit. Hiusväri tulee siis pysymään blondina, mutta vielä olisi arvoituksena, pidänkö tyven tummempana, siirtyisinkö takaisin siihen platinablondiin (jota ei tarvisi värjätä kuin kaksi kertaa vuodessa) vai värjäisinkö hetkeksi vaikka hattaran vaaleanpunaiseksi?

2 kommenttia:

  1. Ihan sika kallista kampaamossa värjääminen... ����

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Enkä olis uskonut että tän lyhyen ja ohuen tukan värjäys tulis maksaa noin paljon. Mietti sit paljonko tulis maksamaan jos on pitkät ja paksut hiukset :s

      Poista