-->

2015/11/29

Marraskuun shoppailuja

Hellurei! Viikonloppu on mennyt taas kauheen hurjaa vauhtia ja tosi outoa, että tiistaina alkaakin jo joulukuu! Lumikin suli pois, mutta toivon mukaan sen saisi jouluksi takaisin.. Marraskuu onkin ollut hirveän pimeä, enkä ole paljoa mitään kuvaillutkaan kun särin kamerasta sen salaman.. Tarvisin niin kyllä uuden kuvauskaluston! Nyt kuitenkin postailen vähän marraskuun shoppailuista, ihan kaikkea en ole kuvaillut, mutta tässä ainakin muutamia juttuja. Reilu viikon päästä pääseekin shoppailemaan Lontooseen  jee!

Uudet ihanat treenihousut! Nyt oonkin saanut taas raahattua itseni joka viikko salille, ja nyt menen vieläkin mieluummin ulkoiluttamaan näitä ihania leopardipöksyjä . Housut löytyy huskybanana sivustolta!

Tilasin huvikseni Wish-sivustolta muutamia juttuja. Paketti sisälti mm. nämä puhelimenkuoret jotka maksoivatkin muutaman hassun euron. Riittääpähän ainakin timantteja puhelimen ympärille, mutta tällä hetkellä nuo kuoret ei olekaan enää ihan noin hyvässä kunnossa! Muutama timantti on siis ropissut jo irti ja timantit meinaavat jäädä taskuihin tms. koko ajan kiinni. Miksei puhelimenkuoret voisi kestää ikuisesti?

Tuolla yhdessä kollaasi postauksessa vilahtikin mun toivelistalla valkoiset " Timberland"  kengät. Kaupasta kuitenkin valikoituikin nämä kengät ruskeana ja vähän leopardikuosilla! Nämä kengät siis ostettu zatzasta.

Olen myös tässä kuussa ostanut enemmän meikkejä kuin varmaan koko ikäni aikana. Yleensä nappaan vaan kaupasta mitkä eteen tulee, mutta nyt en valinnutkaan peruspuuterina enää sitä talkkia, vaan ostin ihan irtopuuterin. Samassa paketissa tuli myös lääkettä mun tanoreksiaan, eli luotto rusketusaineet st.morizilta. Nämä löytyi pretty.fi:stä.

Ja tästä meikkipaletista olenkin haaveillut jo pitkään! Hetki sitten tuli käytyä Helsingissä ja ostoslistalla oli ainoastaan tämä ihana Urban Decayn Naked Smoky meikkipaletti. Tästä oikeastaan mun meikkivillitys lähtikin, ensimmäistä  kertaa panostin kunnon luomiväreihin ja nyt toivoisin vaan, että voisin vaihtaa kaikki "halvat" meikit pois mun meikkipussista!

Okei, mutta olen silti ostanut niitä halpoja meikkejä? Tämä meikkivoide paletti tuli Wishin paketissa ja tämäkin maksoi kolme euroa. Tässä kuitenkin löytyy kaikki mahdollinen ihovirheiden peittämiseen, korostamiseen ja varjostamiseen.

Yksi kotijuttukin mahtui tähän shoppailupostaukseen. Ostin oikeastaan meille vaan lisää Riviera Maisonin hopeisia Cordoba kehyksiä makkariin ja samalla sainkin kaupan päälliseksi tämän ihanan jouluisen lasikipon. Meille onkin ostettu joka viikko tuohon uusia karkkeja, mutta ne sattuu häviämään melko nopeasti siitä.

Olen yrittänyt karsia turhia kaulahuiveja pois, mm. ne typerät tuubihuivit saisivat oikeastaan pikku hiljaa hävitä sieltä mun vaatekorista. Luotto kaulahuivit ovatkin olleet Louis vuitton, Burberry ja nämä ihanat Cubuksen kaulahuivit. Nyt huivivalikoima sai vielä vaaleanpunaisen yksilön.

Uusi treeni/pieni matkustuslaukku oli paikallaan kun tuntui että vanha alkoi olla jo siinä pisteessä, että sillä ei paljoa kanneta painavia tavaroita. Uusi Niken treenikassi löytyikin Tuurista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti