2015/12/15

Joulukalenteri 2015


Aloin suunnittelemaan tämän vuoden joulukalenteria jo tammikuussa, kun sain idean tehdä noita pussukoita ylimääräisistä kangaspaloista. Aikaisemmin meillä ei olekkaan ollut joulukalenteria, paitsi joitakin suklaajoulukalentereita! Useimmissa blogeissa näyttääkin olevan paljon vinkkejä joululahjaostoksiin, mutta ajattelin nyt laittaa tähän vinkkejä, mitä voikaan ostaa toiselle itse tehtyyn joulukalenteriin! Vaikka joulukalenteria onkin avattu jo 15 luukkua, voi alkaa jo hyvin suunnittelemaan ensi vuoden joulukalenteria ;)

Nyt kun itse en ole ollut niin paljoa kotona tässä kuussa, teinkin joulukalenterin pelkästään Harrille ja koirille. Koirille on joka kolmas luukku ja sinne on piilotettu kaikenlaisia herkkuja. Loput lahjat kuitenkin piti keksiä Harrille, ja voitte arvata, miten hankalaa olikaan keksiä noin monta pientä lahjaa ja vieläpä miespuoliselle henkilölle! Kyllähän sitä naispuoliselle voisi ostaa meikkejä, kynsilakkoja, hajuvesiä, alusvaatteita, herkkuja ja muuta sellaista "krääsää". Olen kuitenkin oppinut sen, että miehet eivät niinkään välitä "joutavan päiväisestä" pikkusälästä, joten sain metsästää noita lahjoja pitkin kaupunkia!

Mitäs sitten keksinkään ostaa joulukalenteriin? Tärkeintä olikin ostaa sellaisia juttuja, mistä olin varma, että Harri tulee tykkäämään! Ja ostin tietty käytännöllisiäkin asioita, kuten  uuden hammasharjan haha. Meidän joulukalenteri kuitenkin koostuu ehkä enimmäkseen herkuista ja muutamasta juomasta (pussukoihin mahtui kätevästi tölkki). Ostin myöskin muutamia vaatekappaleita ja lahjakortteja. Tähän joulukalenteriin saisi kyllä uppoamaan monia kymmeniä euroja, mutta pyrin ostamaan mahdollisimman edullisia ja pieniä lahjoja. Kuitenkin tämä oli minun mielestä kiva tehdä joululahjojen lisäksi. Ensi vuonna Harri lupasikin tehdä mulle oman joulukalenterin, odotankin jo innolla mitä kaikkea se osaakaan ostaa tuonne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti