2015/12/25

My Christmas

Hyvää joulupäivää! Meillä joulu meni tosi kivasti, oltiin H:n kanssa kahdestaan koko joulu. Meidän kinkku ei meinannut onnistua millään ja rampattiinkin keittiössä aamu viiteen asti. Nukuttiin sitten eilen melkein 11 asti ja sen jälkeen katseltiin Joulupukin kuumaa linjaa ja samalla tehtiin aamupalaksi riisipuuroa. Telkkarista tulikin katseltua sitten kaikkia ihania jouluohjelmia ja iltapäivästä suunnattiinkin viemään haudoille kynttilät. Sit vaan illasta jouluruokien ja lahjojen kimppuun! Sain muutamat lahjat, mutta kaikki oli sellaisia, mitä olinkin toivonut. Loppuilta löhöiltiinkin vaan ähkytilassa ja katsotiin Samu sirkan joulutervehdys ja Joulutarina.
 
Kaikinpuolin meillä oli ihanan rauhallinen joulu ja kaikista ihaninta oli se, että tänne satoi lunta edes yhdeksi päiväksi! Nyt kuitenkin lumi on sulanut pois ja vesisade tuli tilalle, täällä odoteltaisiin jo sitä ihan oikeaa talvea! Ehkä sitten uutena vuotena taas voisi sataa lunta?

2 kommenttia:

  1. Teidän joulu kuulostaa kyllä tosi ihanalle ja rennolle :) oisin kans toivonut tänne edes hieman lunta, mutta nyt toivotaan että uudeksi vuodeksi sitä sitten viimeistään tulisi !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli ihana kun oli vihdoinkin sellainen joulu, kuin oli toivonutkin! Toivotaan vaan nyt joka puolelle suomea sitä lunta vaan vielä! Ehkä talvi tulee vielä joskus :D

      Poista