2015/12/03

Pink Christmas

Kivaa torstaita ! Heräsinkin tänään jo yllättävän pirteänä ylös puoli kahdeksalta aamulla, vaikka mulla ei oo tänään kouluakaan. Meillä oli eilen koulupäivä ja sen jälkeen vietettiin luokkalaisten kanssa pikkujouluja käymällä megazonessa ja syömässä. Toi megazone oli kyllä tosi hauskaa! Tänään mulla alkoikin sitten 11 päivän loma, nimittäin ensi viikolla on kauan odotettu Lontoon reissu jee!! Nyt kurvasinkin justiinsa tuolta Etelä-Suomesta taas hetkeksi kotiin ennen ensi viikon reissua.
 
Nyt kuitenkin postauksen aiheena oli tulla kertomaan tänne meidän tämän vuoden jouluteema, mikä onkin nyt siis vaaleanpunainen joulu. Harri ainakin vähän järkyttyi, kun kuuli että meille on tulossa vaaleanpunainen joulu, koska ajatteli että meille tulee yliampuvat pinkit joulukuuset jne. Tosiaan olen laittanut vaaleanpunaista vaan vähän koristeisiin, eli perus värimaailma pysyy edelleenkin harmaa/valkoisena.
 
Viime viikonloppuna laitoinkin kaikkia ihania joulukoristeita esille ja paketoitiin valmiiksi ostettuja lahjoja. Joulukalenteri löytyy myös meidän olkkarista, mutta se onkin tarkoitettu tänä vuonna vaan Harrille ja koirille. Leivoin myöskin piparitalon, joka jostain syystä aina vaan vähän epäonnistuu, vaikka kuinka yrittäisi saada siitä juuri oikean kokoisen? Nyt kuitenkin koti näyttää jo vähän jouluiselta ja onneksi takapihallakin oli vähän lunta jäljellä. Odotankin innolla kaikkia näitä joulukuun tapahtumia ja onneksi joulufiilistä on alkanut jo löytymään pikkuhiljaa!
 

2 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä teillä taas jälleen! Toi vaaleanpunainen joulu kuulostaa ja näyttää todella hyvältä :) Mä niin pidän tästä sun blogistasi - tosi inspiroivaa seurattavaa!

  Hyvää Lontoon reissua teille ja mukavaa joulun odotusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset, ihana saada tällaisia piristäviä kommentteja<3 Kiva kuulla että saat mun blogista inspiraatiota :) Kiitokset vielä ja hyvää joulun odotusta sinnekkin<3

   Poista