2016/01/02

Unelmieni laukut

 
Olen melko kova laukkufriikki. Jossain vaiheessa omistin 30 erilaista laukkua. Nykyään minulla on matkalaukkujen lisäksi kolme käyttölaukkua. Olen päättänyt alkaa panostamaan laukkuihin joita hankin ja mahdollisesti joskus kaikki laukkuni olisivat vain merkkilaukkuja. Minulla on melko monesta halvasta laukusta kokemusta, ne yleensä hajoavat pian tai niihin kyllästyy, koska on ostanut oikeastaan ne vaan koska se sattui olemaan ihan kiva ja halpa. Olenkin listannut mun unelmieni laukut, jotka toivon mukaan joskus saisin hankittua. Laukkuun joutuu sijoittamaan vaan nykyään enemmän rahaa, mutta jos pitkän säästämisen jälkeen vielä haluaa kyseisen laukun, ei siihen voi kyllästyä!

Chanelin 2.55 lambskin mustana on ollut aina toivelistallani. Minulla ei myöskään ole yhtään mustaa pientä laukkua, joten tämä taitaakin olla laukku ostoslistallani ihan ensimmäisenä!

Toinen pikkulaukku johon olen tykästynyt, on Yves Saint Laurentin Cassandre bag. Mieluusti ottaisin tuon laukun beigenä/ihan haalean vaaleanpunaisena

Reppua kaipailen myös kovasti, mutta tyylikästä sellaista tietysti! Ihailinkin viime LV reissulla tätä reppua liikkeessä, tai sitten mahdollisesti voisin huolia jonkun LV:n vintage mallin.

Pradalta toivoisin myös yhtä hyvää käyttölaukkua. Saffiano lux leather tote olisi ihanan yksinkertainen. En vaan osaa päättää olisiko laukku musta vai beige! Ihastun aina niin beigeihin/vaaleisiin laukkuihin, mutta musta sopisi ainakin kaiken kanssa yhteen.

Uusien matkalaukkujen ostaminenkin tulee varmaan jossain vaiheessa vastaan. Haluaisinkin LV:ltä vedettävän ja kannettavan mallin, joko damier ebene tai monogram kuosilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti