.PageList {text-align:center !important;} .PageList li {display:inline !important; float:none !important;} -->

2016/01/26

Winter outfit

Takki/Zara, Hanskat/Primark, Laukku/Louis Vuitton, Farkut/Gina Tricot, Huivi/Cubus, Saappaat/Jäken jostain kenkäkaupasta

Oho, en olekaan kirjotellut blogia viikkoon? Blogi ei myöskään kauheasti pyörinyt mielessä, kun tuntuu että on sata muutakin rautaa taas tulessa. Onneksi kamerasta löytyi kuitenkin uusia kuvia viime viikonlopulta! Päivät menee koko ajan vaan kovempaa vauhtia ja joka päivä tuntuu olevan kauheasti tekemistä. Mun päivät onkin täyttynyt nyt oikeastaan kaikkiin sisutukseen liittyvistä asioista. Olen tehnyt opinnäytetyötä, repinyt tapetteja, etsinyt työkaluja varastoista, suunnitellut omaa vaatehuonetta ja yrittänyt myös epätoivoisesti laittaa uusia hyllyjä seinälle! Tykkään kuitenkin kun kaikki päivät ovat olleet erilaisia ja saa suunnitella aina uusia juttuja. 

Ilmatkin lämpenivät onneksi, eikä ole tarvinnut enää vuorautua ylisuuriin talvivaatteisiin. Enegiaakin on ihan erilailla, kun päivällä on enemmän valoa ja ulkonakin pystyy olemaan yli viisi minuuttia hahah! Huomenna yritänkin tulla tänne blogin puolelle kirjoittelemaan yhtä sisustuspostausta. Kiinnostaisiko teitä muuten lukea postausta tuosta itse opinnäytetyöstä? Siitähän kirjoittelen tietty koulun blogin puolelle, koska ennen pääsiäistä olisi tarkoitus esitellä kaikki mahdolliset työt koululla, iik.. 

2 kommenttia:

  1. Kiinostaa! Vai onko sitä koulun blogia mahdollista lukea ? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hyvä tietää! täytyykin tehdä tuosta valmiista työstä sitten postausta tänne :) Koulun blogia en kauheammin mainostele, koska se on vaan koulun tehtäviä varten, enkä tee sinne mitenkään hienoja postauksia, niin pidän mieluummin tämän blogin kaikkien luettavana ja panostan tämän blogin kirjoittamiseen ennemmin kuin siihen mihin teen vain koulutehtäviä, jotka opettajat käyvät lukemassa :)

      Poista