2016/02/01

January 2016

Helmikuu on täällä ja tammikuu takanapäin! Hassua että kevät tulee jo niin nopeaa vauhtia, eikä tunnit meinaa päivässä riittää vieläkään.. Nyt kuitenkin on tullut hirveä hinku olla pois kotoa, kun päivät tuntuu melko arkisilta, kun on joka ilta kotona. Nytkin mulla odottaisi vielä koulutehtäviä tälle iltaa, mutta jotenkin taas hivuttauduin ensin tänne blogin  puolelle.. Äkkilähtö ulkomaille olis nyt enemmän kuin jees!

1. Makkarin uusi ilme jee! 2. Yksi kiireetön aamu, uusi lehti ja hedelmiä aamupalaks, nams! 3. Häämessuilla jakelemassa flaijereita. 4. Yksi päivä lenkillä; oltiin kotona melko märkiä kun koko matkan satoi lunta.. 5. Sisustusinspiraatio on löytynyt taas ja vaatehuoneeseen tuli uusia muutoksia! Vaatehuoneen kokonaisvaltainen postaus tulossa vielä lähiaikoina. 6. Mun unikaverit

1. Uusi vuodet ja uudet kujeet! Toivon mukaan tänä vuonna ei tarvisi luopua rakkaista asioista.. 2. Pennilyylin toppatakki 3. Flamingoon menossa hoitamaan räkänokaa pois 4. Vanhempi kuva shoppailureissulta 5. Kotitoimistoni näytti viikko sitten tältä. Aamulla rauhassa sai herätä ja tehdä kotona sisustussuunnitelmia. 6. Mamman kanssa repäistiin ja lähdettiin tankotunnille! Love it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti