.PageList {text-align:center !important;} .PageList li {display:inline !important; float:none !important;} -->

2016/02/09

Täydellisen vaatekaapin kokoaminen


Mun piti tehdä tämäkin postaus lauantaina, mutta aika ei ole vaan millään riittänyt! Eilen sain jo kuvat siirrettyä blogin puolelle, mutta silmät alkoi vaan lupsumaan kiinni, joten jätin postauksen kirjoittamisen suosiolla tälle päivälle!

Halusin kuitenkin kirjotella tänne lisää tyylini luomisesta. Teinkin hetki sitten ostopostauksen, että mitä juttuja mun tulisikaan ostaa tämän vuoden aikana. Tietysti shoppailuhulluna ostan vähän muitakin juttuja, jotka toivon mukaan olisivat vähän halvempia kuin esim Christian Louboutin korkkarit, hahah! Vaatekaappiani pyrin laittamaan koko ajan kivemmaksi ja hävitän sieltä myös vähän väliä vaatteita pois, jotka eivät tunnu enää sopivan nykyiseen tyyliini.

Olen myös keksinyt idean, millä muistan jotkut vanhatkin vaatteeni ja mahdollisesti keksin niille uutta käyttöä. Olen tehnyt 2012 vuonna ensimmäisen "My style kirjan". Kirjaan olen laittanut sen vuoden ostoslistat, lempi asusteet, hiustyylit, inspiraatiokuvat ja tietty niitä asukuvia joita vuoden aikana on tullut otettua. Näin voin katsoa vuosienkin päästä, millaisia vaatteita olen minäkin vuonna käyttänyt ja myöskin asukriisin iskiessä voin kaivaa uusia asuideoita vanhojen asujen avulla!

 
Käytän myös muuten inspiraation hakemiseen ehkä suurimmaksi osaksi Weheart sivustoa. En oikeastaan saa määritellä, mitkä vaatteet ovat minun näköisiä tai sopisivat tyyliini. Saatan kuitenkin kokeilla ihan sellaisiakin vaatteita kaupassa, joita en olisi aikaisemmin kuvitellutkaan pitäväni. Lämpenen myös vähän hitaasti osalle trendeistä, kuten nyt nyöripaidoille joita vihasin yli kaiken kun ne rantautuivat Suomeen. Nyt kuitenkin voisin kuvitella ainakin kokeilevani sellaista paitaa! Trendejäkään en seuraa orjallisesti, vaan noukin sieltä kivat jutut aina jotka voisivat sopia minullekin. 

Tyylini kuitenkin pääosin pysyy tyttömäisenä ja tykkään myös pukeutua eri väreihin. En tunne oloani (vielä ainakaan) kokomustassa asussa kovinkaan viihtyisäksi. Suurimmaksi osaksi vaatteeni onkin melko beige, harmaa, valko, musta linjalla. Haluan myös kehitellä aina uusia asukokonaisuuksia ja odotankin innolla jo kesää että saisin alkaa yhdistelemään asuihin muitakin kenkiä, mekkoja ja hameita! Haluaisin myös yhdistää tyyliini useammin erilaisia asusteita, mutta olen jotenkin äärimmäisen surkea muistamaan, että minullahan on myös koruja ja vöitä laatikon pohjilla..

Omaan tyyliini pyrin siis tuomaan ainakin erilaisia asukokonaisuuksia ja leikittelemään uusilla vaateyhdistelmillä! Pukeutumista ei saa ottaa liian vakavasti, vaan täytyy pukeutua niihin vaatteisiin, jotka tuntuvat mukavalta ja omanlaisilta päällä. (Ja tässä en tarkoita niitä pieruverkkareita, koska ne lasketaan kotihousuiksi!) Hakekaa siis inspiraatiota pukeutumiseen netin syöveristä ja yhdistele niitä omaan pukeutumiseen. Pengo myös se vaatekaappi läpi ja koita yhdistää vanhat vaatteet eritavalla, kuin mitä olet ennen kyseistä vaatetta käyttänyt! Minullakin vanhin vaatekappale on ostettu kun olin seiskaluokalla ja edelleen käytän kyseistä neuletta silloin tällöin, vaikka välillä sen olemassa olo onkin unohtunut! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti