2016/03/26

PINK HAIR

Takki H&M | Toppi ? | Farkut Dr.denim | Kengät Nike Air max | Laukku Louis Vuitton | Huivi H&M
 
Makoilen taas sängynpohjalla henki rohisten. Ääni lähti minulta oikeastaan eilen lähes kokonaan, enkä kehtaa kauheasti puhua julkisilla paikoilla, sen verran kauhealta mun ääni tällä hetkellä kuulostaa! Tänään kuitenkin on pakko mennä töihin, vaikka olenkin ollut jo viikon tässä ihmeellisessä flunssassa.. Eilen käytiin napsimassa pikaiset asukuvat, vaikka lunta satoikin koko päivän taivaalta. Mulle meinasi tulla melko kova asukriisi, mutta päälle valikoitui sitten vaatehuoneen perältä löytynyt kukkatoppi. Jotenkin tuntuu, ettei tässä vaiheessa talvea osaa enää yhtään yhdistellä vaatteita ja odottaa vaan niin innolla, että saisi laittaa ne kevät/kesä vaatteet päälle!
 
Ja hei jos teiltä löytyy jotain toivepostauksia, niin voisin toteuttaa niitä! Esimerkiksi jotain kotiin/sisustukseen liittyvää? Laittakaa toiveita kommenttiboksiin vaan tulemaan!

6 kommenttia:

 1. Voi noi sun hiukset on ihanat ♥ Kiva piristys ! Toi laukku on myös aika ihana, tuon tyylisen kun pääsis pian kotiuttaa niin olisi laukkuja taas hetkeksi ihan tarpeeksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on tää kivaa vaihtelua kyllä ;) ja kannatan ostamaan kyseisen laukun, itsekkin haaveilin siitä kauan ja nyt se toimiikin hyvin pikkulaukkuna monessa tilanteessa!

   Poista
 2. Ihanat pinkit hiukset! <3

  VastaaPoista
 3. Oon itekkin halunnu kokeilla pinkkejä hiukseja,lähteekö helpolla väri pois? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuntuu lähtevän vähän liiankin helposti, on nimitäin hankalaa saada pysymään tasaisen värisenä :s

   Poista