-->

2016/03/02

Pinkki keskiviikko

 
Heipsun! Olen viettänyt tänään "vapaapäivää" ja ajattelinkin tulla tekemään tänne tällaisen vaaleanpunaisen päivityksen. Vapaapäiväni on sisältänyt tärkeiden asioiden hoitamista, koulutehtäviä sekä hierojalla käyntiä. Toivon mukaan hierojasta oli nyt edes vähän apua tähän ikuiseen hartia/selkäkipuun!
 
Muuten olenkin viuhottanut tämän alkuviikon koko ajan jossakin. Maanantaina lähdin A:n kanssa shoppailemaan Jyväskylään ja käytiin myös syömässä Amarillossa. Shoppailureissulta mukaan lähti taas hiusöljyn lisäksi VAIN vaaleanpunaisia vaatteita?! Saatoin ehkä innostua taas vähän liikaa tuosta ihanasta väristä, mutta sainpahan vaatekaappiin vihdoin kunnon lenkkipaidan, ihanan yöjumpsuitin ja vaaleanpunaisen crop-topin, jota odotankin innoissani että pääsisin käyttämään jonkun hameen kanssa! Ehkä kevätkin alkaa pikkuhiljaa tulemaan (ja pääsee laittaa kevät vaateita päälle!!), ainakin aurinko on pilkottanut välillä taivaalta mikä nostaa kyllä vireystason taas huippuunsa!

2 kommenttia:

  1. Minäkin kävin hierojalla eilen ja tuntuu ihan eri ihmiselle nyt. Kevättä kohden kyllä alkaa näitä "vaaleanpunaisia vapaapäiviä" tulla tiheämmin itselläkin missä käydään juuri kampaajalla, hierojilla ja shoppaillaan uusia vaatteita :-) mukavaa tulevaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseään kuuluukin kyllä välillä hemmotella! hyvää viikonloppua sinnekkin :)

      Poista