2016/03/10

Sisustus shoppailuja

Tiistaina lähdin sitten sisustuskuumeeni kanssa kiertelemään kaikkia ihania sisustuskauppoja, kun koulupäivä peruuntuikin. Onhan se koulupäivä käytettävä nyt jotenkin hyödyksi! Mun on tehnyt mieli koko ajan ostaa kaikkia uusia juttuja kotiin, etenkin sisustusesineitä ja tekstiilejä.
 
Olen kauan aikaa himoinnut Balmuirin tummanharmaasta tyynynpäällisestä ja nyt vihdoinkin sain aikaiseksi ostaa sen! Samalla reissulla lähti mukaan ihanan pirtsakan värisiä Riviera Maison kynttilöitä.
 
Kaipasin vähän päivitystä meidän pyyhevarastoon ja ostinkin meille nyt beigeraidalliset kylpypyyhkeet! Löysin myös koirien leluille uuden lelukopan joka on nyt vähän kevyemmän näköinen kuin vanha rottinkikori.
 
Meikkini ovat myös kaivanneet säilytyslokeroita. Muuten kaikki meikkini kulkeekin samassa isossa meikkilaukussa, niin ajattelin tämän sopivan hyvin uuteen valkoiseen lipastoon. Tähän saikin kätevästi laitettua kaikki Essien kynsilakat ja huulipunat ja kiillot. (Tajusin myös, että huulipunavarastoni on aivan liian pieni eli täytyy hamstrata niitä ehdottomasti lisää!)
 
Meiltä löytyy melko monta kynttilänjalkaa, mutta sitten satuin näkemään tämän ihanan hopeisen kynttilänjalan, niin olihan se pakko viedä kotiin! Kromia/lasia/kimalletta ei vaan voi olla koskaan liikaa!
 
Vielä ostoslistallani olisi useitakin juttuja, mutta ensi viikolla olisikin tarkoitus käydä Tampereen suunnalla, eli ehkä silloin harakka pääsee taas valitsemaan uusia juttuja vaatehuoneeseen ja muuallekin kotiin!
 

4 kommenttia:

 1. Nyt iski sellainen kateus! :D Aivan ihania juttuja oot ostellut teille kotiin, niin kauniita<3 Meillä on kanssa muuten koirilla lelukori, tai tässä tapauksessa luukori :D Mitkään lelut ei nimittäin kestä meillä.. Mutta pointtina oli, että tuo teidän koirien lelukori näyttää niin kivalta, että voisin laittaa harkintaa ostaa meillekkin jonkun fiksumman näköisen :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset ihanasta kommentista! <3 Ja joo pitäähän koirien lelu/luukorin myöskin näyttää fiksulta hahah ;)

   Poista
 2. Hei saako kysyä, että mistä tuo ihana alimmassa kuvassa oleva kaksikerroksinen tarjoiluvati on?:) Oon etsinyt tollasta lasista todella pitkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin sen joskus muuramen annivalilta! Mutta merkiltään on Riviera maisonia, eli saattaa löytyä myös muualta :)

   Poista