2016/03/14

Viikonlopun positiiviset

Viikonloppu meni taas kovaa vauhtia, hiukan vähäisillä yöunilla ja muutenkin välillä vähän kiukkuisissa tunnelmissa. Onneksi viikonloppuun mahtui kuitenkin niitä hyviäkin hetkiä ja ajattelinkin tulla listaamaan tänne niitä! Positiivisia asioita miettimällä murheet pienenevät ja tajuaa, että elämässä on paljon niitäkin asioita, mistä saa olla kiitollinen.


Koirien kanssa lenkkeily aurinkoisessa säässä toi niin kevät fiiliksen!

Keittiösuunnitelmien eteneminen asiakkaalla ja kaikki suunnitelmat mitä olen saanut tehtyä! Opinnäytetyö alkaisi pikkuhiljaa olemaan kirjallisia tehtäviä vaille valmiina.

Anopin kanssa ajanviettoa lauantai iltana herkutellen ja lörpötellen!


Oman kodin siivoaminen, se puhtaan kodin tuoksu on niin parasta! Myöskin uudet tulppaanit piristävät aina.

Aamusali ennen töihin menoa ja seuraavana aamuna kipeät vatsalihakset.


Uuden yhteistyökumppanin löytäminen ja sieltä uuden jutun tilaaminen! Odotan jo innolla tällä viikolla postissa saapuvaa pakettia, iih!

Blogiin tulleet kaikki ihanat kommentit, olen todella iloinen kun olette alkaneet kommentoimaan tänne jo huimasti paremmin kuin vähän aikaa sitten!


Irtokarkit ja Ben&jerry`s jäätelö. Ei varmaan tarvi perusteluja miksi juuri nämä pääsevät tähän postaukseen?!

Pepsi maxi rankan päivän jälkeen viinilasista juotuna omalla sohvalla.


Ja viikonlopun parhain hetki; työt ohi, saat oman murun takaisin kotiin jolla on vieläpä mukanaan aivan ihania tuliaisia!!

Ja vielä plussana, saan ajaa taas ihka omalla autollani! Kyllästyin jo tosiaan isäni autoon viikonlopun aikana hahah!

2 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo sisustuskuva! Rakastan itsekin puhdasta ja siistiä asuntoa. :) Parasta on pujahtaa raikkaisiin lakanoihin ja herätä tuoreen tulppaanikimpun vierestä siivouspäivän jälkeen ♥

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitokset <3 tuo kuulostaa kyllä melko luksukselta, oisipa minullakin useammin vapaapäiviä putkeen että voisi siivouspäivän jälkeen vaan heräillä rauhassa kotona seuraavana päivänä tuoreiden kukkien kanssa! :D

   Poista