-->

2016/04/04

Asut joita en enää pukisi päälleni

Hiukan erilaista postausta tiedossa, nimittäin vähän vanhempia asukuvia! Selasin juuri kovalevyäni ja voi sitä häpeän määrää mitä sieltä löytyikään! Tulin teille nyt jakamaan tänne muutamia kuvia, joista älysin ainakin, että en ikinä enää pukeutuisi noin.. Minulla on ainakin ollut oma tyylini niin hukassa tuossa alle 20 vuotiaana ettei mitään rajaa! Onneksi nyt tyylini on vähän muuttunut enkä enää niinkään kauhistele vaatevalintojani parin vuoden takaa..

- Mummo lähdössä kirkon kylille? Miksi ihmeessä olen yhdistänyt pitkään college paitaan sukkahousut, talvikorkkarit, jättimäisen leopardilaukun ja niskatuelta näyttävän tuubihuivin?

- Guessin true pissis ilmoittautuu! Tuohon aikaan kaikki oli vaan niin Guessia ja muutenkin tyyli on niin teini kuin voi olla :D

- Mennäänpäs ajassa taaksepäin 8 vuotta. Ehkä lempparipaitani ikinä, sininen t-paita superman printillä. Yhdistä siihen vielä valkoiset legginssit (oikeasti MITÄ), farkkusortsit ja adidaksen superstarat. Scenetyylini oli vaan niin megasiistiä tuolloin 15 vuotiaana! Tämä kuva on taidettu napata vielä juuri sinä päivänä kun Harri bongasi mut paikallisesta ruokakaupasta :D

- Ja tässä taas niin kova väripilkku ettei mitään rajaa. Tuohon aikaan piirtelin itselleni ylisuuria yöpaitoja ja niihin kaikkiin tuli siis sellaisia örkkikuvioita. Tähän on sitten hyvä yhdistää crop legginssit ja tietysti vaaleanpunaisena. Ja pipo. Onneksi en omista enää muutakuin mustat legginssit.

- Mennääs ottamaan hienoja asukuvia. Ja hieno asu päällä vielä! Vaaleanpunaiset uggit, sukkahousut, leopardihame, toppatakki ja taas tuo niskatuelta näyttävä huivi. Leopardikuosi onkin jäänyt pukeutumisessani nykyään melko vähille ja tuo hamekin taisi lentää kierrätyspussiin tänä päivänä..

- Joskus en omistanut paljoakaan takkeja. Käytin lähinnä tuota kuvassa näkyvää hupparia, jonka hupun reunaan oli sitten ommeltu tuo karva. Melkein takki siis. Ja jos ei asusta löytynyt muuten väriä, sitä tuotiin kirkkailla Vansin kengillä ja leopardikuosilla. Ilmettä piristi sit vielä ihanat sydämmenmuotoiset arskat.

- Ja lisää niitä niskatuelta näyttäviä tuubihuiveja! Silloin kun nämä huivit rantautuivat kauppoihin, ostin niitä varmaan kymmenen kappaletta ja ajattelin, että en enää koskaan käytä enää muita huiveja kuin näitä. Nyt niitä huiveja on jäljellä laatikossa enää kaksi, joita tulee käytettyä melko harvoin.

- Mörrimöykyn päiväkirjasta napattu kuva! Eipä tämäkään kuva varmaan tarvisi paljoa mitään selityksiä, tällänen mun tyyli vaan sattu olemaan joskus hahah!

- TOOO MUCH BLUEE. Ei muuta.

- TOO MUCH COLOR. :D

- Ja viimeisenä vielä bilepinkkiblondi kuvat. Molemmat pissispaidat on lentänyt menemään ajat sitten vaatekaapistani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti