-->

2016/04/02

Black&Blue

Nahkatakki H&M | Paita Only | Kengät Zatza | Laukku Louis Vuitton | Farkut dr.denim | Lippis New yankees | Huivi Louis Vuitton
 
Terppa! Kirjoittelen postausta omalta  kotisohvalta ja olenkin saanut viettää kivaa kotipäivää. Vapaa-aikaa ei ole viime aikoina ollut kauheasti ylimääräistä, mutta tänään pääsin vihdoinkin pitkästä aikaa vähän siivoamaan kotona! Otin myös päikkärit tuossa siivouksen välissä ja nyt sain siivottua loppuun, niin saan istua loppuillan omalla sohvalla. Koiratkin ovat onnessaan kun vietän niiden kanssa aikaa kotona. Lenkille tekisi kovasti mieli jo lähteä, mutta en ole tainnut parantua tästä flunssapöpöstä vielä täysin..
 
Mietinkin juuri, miten tärkeää tämä blogin pitäminen onkaan mulle. Olen kirjoitellut blogia reilun neljän vuoden ajan ja pääasiassa kirjoittelen tätä ihan omaksi huvikseni ja tämä on vähän niin kuin "päiväkirjani". Saan kuitenkin blogiin tuotua niitä positiivisia ja kivoja muistoja elämästäni ja vanhoja postauksia lukemalla muistaa, että ei se elämä olekaan ollut niin typerää kuin miltä se on silloin saattanut tuntua! Tykkään kirjoitella postauksia tänne ja pyrinkin kirjoittelemaan lähes päivittäin. Halusin myös kiittää teit kun olette alkaneet kommentoida postauksiini ja kaikki ihanat kommentit tuovat vaan lisää piristystä päiviini! Minulla on kaikenlaisia postausideoita tulossa ja yritänkin kirjoitella tänne välillä vähän erilaisia postauksia. Jos teillä kuitenkin löytyy jotain kivoja postausideoita niin laittakaa ihmeessä kommenttiboksiin tulemaan.

2 kommenttia:

  1. Olisi kiva joku postaus lempi reaepteistäsi, ruoistasi ym. Ja päiväni kuvina!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua oon tosi huono tekee kyllä ruokia ja vedän lähestulkoon välipaloja vaan nälkääni :D mut täytyypäs kattoo jos keksisin jotain! Ja toi päiväni kuvina oonkin ajatellut toteuttaa joskus tässä! :)

      Poista