2016/04/14

Happy thursday

Heipsan! Mulla on pitkästä aikaa pirteä ja iloinen olotila, joka onkin ollut kadoksissa jo vähän aikaa. Syynä siihen onkin ollut tajuton väsymys ja kiire. Sitä on vaan tullut tunne, että miksi elämä onkaan sitä suorittamista? Sitten älysin, että kaikki vaan johtuu tästä väsymyksestä ja päätinkin eilen illalla, että tänään kun pääsen työharjoittelusta, tyhjennän aikatualuni enkä pakota itseäni tekemään yhtään sellaisia asioita mitä en jaksaisi tehdä. Ajattelinkin pyhittää loppupäivän nukkumiselle, mutta koko päivä onkin mennyt ihan mukavasti! Nytkin kun pääsin kotiin, ostin kotiin uusia kukkia, söin välipalaa terassilla, kuuntelen musiikkia samalla kun rustailen postausta ja kohta alankin laatimaan kauppalistaa ja miettimään mitä leipoisin tällä viikolla. Ihanaa, kun mihinkään ei ole kiire ja saan vaan tehdä mieluisia juttuja.
 
Tässä postauksessa onkin yhdeltä päivältä kuvia kun käytiin koirien kanssa lenkkeilemässä ja napsimassa uusia kuvia! Nytkin harkitsen kovasti lenkille lähtöä, ulkona meinaa kuitenkin vielä paistaa aurinko ihanasti! Kivaa torstaita sinnekkin♥  

2 kommenttia:

  1. Tuollaiset lepopäivät tulevat kyllä välillä niin tarpeeseen ja sen jälkeen jälleen jaksaa paljon paremmin! :) Kivaa viikonloppua sinne<3 Ps. Ihanat koiruudet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niinpä, välillä on vaan pakko nollata ajatukset! kivaa viikonloppua sinnekkin<3

      Poista