2016/04/19

Kuvauskalusto

En olekkaan postaillut blogin puolelle yhtään siitä, millaisella kuvauskalustolla yleensä kuvailen kaikki jutut tänne. Ostin uuden kameran viime joulukuussa ja siihen on tullut sen jälkeen ostettua yksi uusi objektiivikin.

Kamera Canon EOS 700D
- Kamerassa kääntyvä 3 tuuman näyttö ja Full HD videokuvaus
- Kameralla tulee yleensä kuvailtua joko M tai AV asetuksella.

Objektiivit
-Perus 18-55mm objektiivi joka on tullut kameran mukana.
- 50mm kiinteä objektiivi jota tulee käytettyä välillä esim asukuvia ottaessa.
- Tamron 18-270mm pitkä putki, joka on myös yleisesti arkikäytössä mukana ja jolla tulee myös otettua kauempaa kuvia ja liikkuvia juttuja!

Kaikinpuolin olen ollut tyytyväinen tähän kameraan. Ennen minulla oli canonin 1100D, mutta huomasin tässä huomattavasti paremman kuvalaadun. Kääntyvästä näytöstä on myös paljon hyötyä monissa tilanteissa ja muutenkin kamera on kaikinpuolin valoisampi kuin edellinen!


Gopro hero 3
Videokamera johon en ole vielä perehtynyt juuri ollenkaan! Olen jo pitkän aikaa pyytänyt Harria opettamaan käyttämään tätä ja haluaisin kovasti päästä kuvailemaan kaikkia hauskoja videoita! Tällä on tullut kuvailtua kerran blogin puolelle meidän ratsastusvideo, mutta muuten en ole kyseistä videokameraa käyttänytkään. Olen myös vähän tumpelo noiden videoiden muokkaamisten kanssa, mutta ehkä asiaan voisi tehdä muutoksen ja alkaisin myös opettelemaan kuvailemaan tällä?

Iphone 6
Puhelimella tulee otettua myös kuvia, mutta harvoja laitan blogin puolelle! Näitä kuvia kuitenkin näkyy enemmän snäpissä ja instagramissa. Tällä hetkellä en kuitenkaan kuvaile mitään puhelinkuvia, koska puhelin on siellä huollossa, byyyh. Puhelimeen on kuitenkin kiva ikuistaa kaikkia hetkiä ja muistoja, vaikkei kuvanlaatu olekkaan kaikista parhain. Puhelimella tulee myös kuvailtua useasti kaikkia juttuja, mitä löydän kaupasta ja viimeksi tuli myös haalittua puhelimen muistiin useista tapeteista kuvia, koska niistä oli vaan helppo näyttää erilaisia vaihtoehtoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti