-->

2016/04/29

NYÖRIMEKKO


 
 
 
 Takki Nelly | Laukku Michael Kors | Kengät Nike air max | Farkut Dr.denim | Mekko Bikbok
 
Heippa ja kivaa viikonlopun alkua sinne ruudun toiselle puolelle! Huomenna onkin vappu ja vappusuunnitelmat on täällä päin ainakin ihan auki vielä! Huomenna mulla on myös viimeinen työvuoro, joten olisi kiva päästä juhlistamaan sitäkin, mutta jotenkin ei kiinnostaisi olla yhtään täällä tuppukylässä. Koirille ei kuitenkaan varmaan löydy hoitopaikkaa, eli yöksi olisi tultava kotiin kuitenkin.. Suunnitelmat ovat siis taas kerran ihan sekaisin, kuten aina ennen kun joku tällainen juhlapäivä koittaa! Miksei ikinä voisi olla suunnitelmat valmiina ajoissa? Onko teillä tiedossa jotain vappumenoja?
 
Toissapäivänä satoi kauheasti vettä, mutta illalla alkoikin paistamaan aurinko. Salkkareiden jälkeen päätettiinkin lähteä ottamaan asukuvia uudesta mekosta ja laukusta! Laukun sainkin tuliaisena H:lta Barcelonasta, voin sanoa, että oli kyllä kaikinpuolin onnistunut matkatuliainen! En myöskään muista, milloin viimeksi olisin pitänyt mekkoa päälläni, joten vähän vaihtelevuutta asukuviinkin. Nyt kuitenkin lähden koirien kanssa lenkkeilemään ja miettimään miten saisin tämän vappu ongelman ratkaistua hahah!

7 kommenttia:

 1. Ihana mekko ja laukku! Täällä vietetään huomenna vappua anoppilassa koko "perhe" eli grillausta säänsalliessa ja ulkoilua pienen karvavauvan kanssa. Sunnuntaina sitten vappubrunssi josta teen postauksenkin blogiin myöhemmin :) mukavaa vappua!Toivottavasti keksitte jotain kivaa vappuohjelmaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitokset <3 voi että teidän vappu kuulostaa kyllä ihan huipulta! Mukavaa vappua sinnekin :)

   Poista
 2. Nainen, sun on pakko pitää mekkoja useammin- näyttää tosi hyvältä!<3 Meillä kanssa ei ole mitää suunnitelmia vapuksi, tai no on niinkin hurjia kun terassin kuntoon laittaminen :D Toivottavasti keksit jotain puuhaa vapuksi! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihana kommentti! <3 ehkä mun täytyy sitten pukee mekko useemmin vaan päälle! ;) enköhän keksi jotakin kivaa vapuksi ja kivaa vappua sinnekin!

   Poista
 3. ihana takki, oisko siulla heittää linkkii siihe?

  VastaaPoista
 4. Nii mäki haluisin tietää! Ja onks minkä kokonen?

  VastaaPoista
 5. En löytänyt enää nellyn sivulta tätä takkia :( only on kuitenkin ihan tän takin merkki!

  VastaaPoista