-->

2016/04/27

TYYLI INSPIRAATIOTA

Nyt olisi hiukan erilaista postausta luvassa, kun halusin päästä kirjoittelemaan mistä löydän inspiraatiota erilaisiin asukuviin ja pukeutumiseen, kun oma pää kolkuttaa tyhjää! Olen seuraillut muotia aina vähän sivusilmällä ja nuorempana ostinkin lähes aina matkalle mukaan Voguen. Olen aina myös ollut kaikkien kivojen merkkien perään ja senkin takia olen seuraillut sivusilmällä kaikkia muotinäytöksiä ja muodin uutuuksia. Tähän ajattelinkin esitellä neljä naista, joiden tyyliä olen ihaillut! (Kuvat Pinterest)

Lauren Conrad tuli minulle tutuksi ensimmäisenä The hills sarjasta, johon jäinkin koukkuun ja katsoinkin kaikki tuotantokaudet. Omistan myös Laurenin kirjoja, jotka ovat osoittautuneet lempikirjoikseni! Laurenilla on aina ihanan hempeitä sävyjä, sekä naisellisia, mutta rentoja asuyhdistelmiä. Ja odotan kovasti sitä päivää kun omistaisin myös tuollaiset hiukset!!

Kylie Jenner löytyikin Kardashienien ohjelmasta ja tällä tytöllä on ollut aina ihanan rohkea ja mielenkiintoinen tyyli! Kaikki Kardashianin siskokset ovat kyllä upeita, mutta Kylien tyyli on napannut itseeni kyllä parhaiten. Haaveilen myös itselleni sitä täydellistä rusketusta ja niitä ruskeita silmiä.

Kenzan löysin joskus luettuani Cosmopolitania, jossa mainittiin kyseisestä ruotsalaisbloggaajasta. Tällä tytöllä löytyy hirmu inspiroivia asukuvia ja muutenkin blogi on aivan täydellinen! Alan myös hinkumaan Ruotsiin muuttoa katsellessani kuvia, hahah.


Alexandra Nilsson on myös ruotsalaisbloggaaja, joka tunnetaan paremmin nimellä Kissies. Kissien blogi olikin yksiä ensimmäisiä blogeja, joita aloinkin seurailemaan. Nyt viime aikoina Kissiellä onkin alkanut olla itselleni enemmän mieluisiä asuyhdistelmiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti