-->

2016/04/17

Vapaa viikonloppu

Heipsan ja kivaa sunnuntaita sinne ruudun toiselle puolelle! Mun on pitänyt tulla tänne postailemaan joka päivä, mutta en ole kerennyt istua koneella paljoa ollenkaan. Tai oikeastaan olen viettänyt rentoa vapaa viikonloppua, enkä ole jaksanut kiirehtiä minkään asian kanssa. 

Eilen tosiaan tuli herättyä vasta myöhemmin kun sai kerrankin nukkua pitkään! Sitten lähdettiin Jyväskylään hoitamaan tärkeitä juttuja, kuten viemään mun puhelin taas kerran huoltoon. Shoppailtiin myös kotiin muutamia uusia juttuja, joista laitankin erillistä postausta kuhan ulkona oleva projektini vaan etenee :) Eilen tulikin syötyä ulkona lähestulkoon koko päivän ajana, illallakin mentiin vielä paistamaan makkaraa. 

Tänään taas sai nukkua pitkään (nukkuminen on vaan parasta) ja sen jälkeen olenkin vaan löhöillyt sohvalla katsoen Dexterin tuotantokausia. Innostuin myös pitkästä aikaa tekemään ruokaa kunnolla, kunnon aamupalan, sitten päivemmällä vielä salaattia ja jälkkäriä namm! Nyt menenkin jatkamaan sohvalla löhöilyä ja yritän ryhdistäytyä sitten ensi viikolla ja aloittaisin taas liikkumisen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti