2016/05/03

GREY WALL

66 neliötä, asuinvuosia kohta kolme, mutta silti työmaa ei koskaan ole valmis. Ei mulla kyllä tule ikinä olemaan sisustuksen kannalta mikään lopullisesti valmista, koska keksin koko ajan jotain uutta! Kaikkia ideoitani en kuitenkaan voi toteuttaa kotonani, koska tila loppuu kesken tai sitten se on tyylillisesti aivan jotain muuta, joka ei sitten sopisikaan tänne. Nyt kuitenkin inspiraatio iski työmaalla harmaasta maalista ja ajattelin luopua edes vähän valkoisesta. Maali päätyikin meidän eteisen pitkälle seinälle ja eteiseen tuli heti jotenkin enemmän sävyä ja Pradan taulukin sopii nyt kuin nappi silmään tuohon harmalle seinälle!

Sisustusinspis onkin nyt vähä muutenkin valloillaan, suunnittelen jo seuraavaa Ikean reissua, kannoin tyynyt takapihalle ja nyt suunnittelen jo kesän kukkia. Kotiin on vaan niin kivaa keksiä kaikkia uusia juttuja, varsinkin kun kesä on tulossa jee!

Mitä mieltä olette meidän eteisen muutoksesta, vaikkei kovin suuria ihmeitä sinne tehtykkään? 


7 kommenttia:

 1. Hyvä väri! Taulu meinaa tuossa valkoisessa seinässä hukkua taustaansa, mutta nyt pomppaa sopivasti esiin :) Täällä kans seinävärien vaihtoa pohtiessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo toi taulu erottuu nyt kyllä paljon paremmin! Ala vaan maalailee sielläki! ;)

   Poista
 2. Todella kaunis harmaansävy! Mikä maaliväri kyseessä? Onnistunut muutos!

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis harmaansävy! Mikä maaliväri kyseessä? Onnistunut muutos!

  VastaaPoista
 4. Näyttää heti paljon paremmalta! :)) Meillä ei ole missään valkoisia seiniä, nimittäin maalasin aikoinaan kaikki valkoiseksi tarkoitetut seinät ihan vaalealla harmaalla, mikä kyllä näyttää valkoiselta mutta siinä on se tietty vivahde ettei ole niin kylmän näköinen :P Ja olet oikeassa, koti ei ole koskaan valmis vaan aina sitä on sisustumassa ja muuttelemassa lisää ja lisää haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo musta kans tuli jotenkin lämpimämpi tunnelma meidän kotiin! Sisustus on kyllä ikuisuusprojekti mut onhan se kiva tehdä välillä aina vaihtelua kotiin! ;D

   Poista