-->

2016/05/10

OLOHUONEEN UUTUUKSIA

Olohuoneesen on tullut vähän uusia muutoksia! Tai no, lisää korkeakiilto valkoista, mutta sen lisäksi ihan uutta juttua, kuten marmorikuviota. Sytyin aluksi tuolle marmorille hyvinhyvin hitaasti, mutta nyt tykkään siitä kyllä paljonkin! Vaikkei oikeata marmoria meillä olekaan, piristää se kummasti valkoisen rinnalla.
 
Olohuoneen järjestyskin vaihtui takaisin ennalleen. Tuo Ikean Bestå senkki olisi ollut liian korkea ikkunan eteen ja muutenkin aloin ikävöimään vanhaa järjestystä. Nyt huone tuntuukin paljon tilavammalta!
 
Ostoslistanikin vähän selkiytyi olkkariin,kun sai tuon uuden tv-tason ja vaihdettua järjestystä. Ja nyt on enemmän säilytystilaakin. Ostoslistalla kuitenkin olisi isompia juttuja, eli  matto, jalkalamppu ja joskus myös uusi sohvapöytä.
 
Nykyinen Ikean sohvapöytäkin sai vähän uutta ilmettä, DC-fix muovilla, joka oli yllättävän helppoa asentaa! Ihastuin tosiaan marmorikuvioon jo vähän koulussa alkuvuonna, kun harjoittelimme maalaustekniikoissa marmorikuviointia. Oma tekeleeni ei kuitenkaan ollut mitään huippukaunista katseltavaa ja koska aito marmori maksaa n.1000e/m2, niin tämä teippiversio oli ihan hyvä näihin juttuihin!
 
Muutenhan tuota teippiä kuluikin meillä mm. vanhaan lehtilaatikkoon, joka sai uuden tehtävän toimia koirien "portaina". Koirien petipaikka on vaihtunut vähän väliä ja laitoinkin niille paikan meidän valkoiselle nahkarahille. Penni on kuitenkin niin onneton, että se ei pääse hyppäämään tarpeeksi korkealle, joten oli keksittävä jostain porras tuohon. Laatikosta tulikin vähän siistimmän näköinen tuon marmoriteipin avulla! Nyt kuitenkin koirien petipaikka vaihtuikin takaisin lattialle, koska koirat alkoivat salakalavasti hiippailemaan rahilta meidän sohvalle.. Sen lisäksi päällystin vielä yhden maalaisromanttisen tarjoittimen, kun mulle on tainnut iskeä pieni kyllästyminen kaikkeen tuollaiseen tekstihömppään, olenko ainoa? :D
 

4 kommenttia:

 1. Ihana idea tuo marmoriteippi, ja etenkin tosta pöydästä ja tarjottimesta tuli tosi upeat!

  Kerrankin vaivaudun nyt kommentoimaan, normaalisti en sitä harrasta blogeja lukiessani. Mun mielestä sulla on todella kiva ja kiinnostava blogi. Vaikutat mielenkiintoiselta ja ihanalta ihmiseltä ja jollain tapaa erilaiselta kuin moni muu massabloggaaja. Kiitos kivasta blogista ja oikein ihanaa kesän alkua sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi aivan mahtavaa saada anonyymiltä tällaista kommenttia! Suuret kiitokset siitä ja tämä kommentti tosiaan jää nyt mieleeni ja piristi päivääni, bloggaaminen tuntuu paljon mukavammalta tällaisten kommenttien jälkeen<3! Kivaa kesän alkua myös sinne :)!

   Poista
 2. Ihanan näköistä teillä ja hei tuo Dc-fix on niin kätevää! :) Sillä saa ihanasti uutta ilmettä aikaiseksi :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huomasin kans et toi dc fix on älykätevää! :))

   Poista