2016/05/20

OUTOJA TAPOJA


Usein jos odottelen autossa yksin, katson snapchatissa eri filttereitä ja hekotan vaan itsekseni. Ihmiset voi ehkä vähän katsoa kummaksuen tätä :D

Oon kauheen nirso, enkä yleensä pysty syömään jotain ruokaa sen koostumuksen takia. Esim. maitorahka ja keitetyt vihannekset ei vaan uppoo alas.

Inhoon liian paksuja juustoviipaleita ja räävinkin meidän juustosta aina superohuita suikaleita!

Pienenä halusin olla kissa. Ja sähisin aina nurkkien takana. Anteeksi siis Hanna, kun kaverisi on joutuneet kestämään hiukan kummallista pikkusiskoa!

Välillä mietin oonko adoptoitu jostain ulkomailta, koska unohtelen tosi paljon Suomalaisia sanoja! Selitän aina innoissani joitakin asioita ja sit tuleekin ihan blackoutti ja unohan totaallisesti sen sanan mikä mun pitäis sanoa :D

Justin Bieberin love yourself kappaleessa odotan aina vaan Justinin sanovan "fuck yourself"

Meillä on H:n kanssa vähän outoja juttuja, kuten toisillemme piipittäminen.  Jankutamme siis välillä vaan toisillemme että piip ja sitten meillä on yhdessä myös superruma ilme jota sanomme hiiri-ilmeeksi.

Jos en saa unta, mietin jotain taloa että miltä se näyttäisi jos me asuttaisiin siinä. Tai sitten katson kauhuelokuvia.

Tykkään käydä tutkimassa kaikkia autiotaloja, mutta silti pelkään että siellä on jonkinsortin demoni tai moottorisahamurhaaja vastassa!

Vastaan hyvin usein joo, vaikken kuullut koko kysymystä/asiaa.

Aina kun teen perunoita tai jauhelihaa ruuaksi niin mun on vaan pakko syödä niitä myös raakana... :D

Onko siellä muita jolla löytyy samoja outouksia?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti