2016/06/22

15 MINUUTTIA IKEASSA 

Viime Ikean reissu oli kyllä lyhyin Ikean reissuni ikinä! Syynä saattoikin olla tuon toisen osapuolen kommentti sinne mentässä "et sitten jää yhtään ihmettelemään mitään turhuuksia". Ikea meni myös alle tunnin päästä kiinni, mutta ainahan on pakko käyttää tilaisuus hyväksi jos on vain mahdollista päästä sinne! Kipitinkin tuhatta ja sataa ostoskärryjeni kanssa ja kiskoin ohi mennen kaikki tarvittavat tavarat mukaan ja säntäsin kassalle. Vartti taisi siis mennä koko kaupassa, ehkä lähden jonkun naispuolisen kanssa ensi kerralla niin saa hypistellä rauhassa? :D 

Mukaan tarttuikin sitten ihan pieniä juttuja. Viime kerralla unohdin totaallisesti ostaa maustepurkkeja, koska meidän maustelaatikko oli vielä sellainen paikka, joka kaipasi parempaa järjestystä! Dc-fix pääsi myös taas laulamaan ja päällystinkin kaikki maustepurkit marmorikuviolla. Droppar paketti maksoikin vain 1,99e/kpl (Ostin näitä paketteja kymmenen ja sanoin H:lle, että ne maustepurkit maksaa 20euroa. Se raukka luuli, että yksi maustepurkki maksaa 20euroa ja ihmetteli hiukan että kulutanko tosiaan maustepurkkeihin 400euroa.. :D)

Pari kukkaruukkua nappasin myös mukaan ja kävinkin innokkaana ostamassa myös pari uutta kukkaa. Nyt meidän koiratkin sai omat kukat niiden mökkiin! Yhdellä ruukulla olikin hintaa 2,99e.

Ja sitten vielä näitä ihania ihania hillopurkkeja! Niin simppeleitä, mutta näihin on niin kiva laittaa kaikkia tarjottavia juttuja tai syödä vaikka smoothiensa tuollaisesta kipposesta. Hintaakin näillä oli 1,99/kpl.

2 kommenttia:

  1. Vähänkö kivoja juttuja! :) Tollaset purkit on ihania :) Myös tollaset maustepurkit olis tosi käteviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kommentista! tykkään kyllä kans tosi paljon kaikenlaisista purnukoista ja on jotenkin ihanaa keksiä aina jokaiselle jutulle erilaiset purnukat :D

      Poista