2016/06/04

BEACH PIC 

Heippa! Olen nyt virallisesti valmistunut ja eilen ajelinkin koulun ja piknikin jälkeen takaisin kotiin. Olin kyllä illalla aivan rättiväsynyt! Tämä päivä onkin sitten mennyt leipoessa ja siivoillessa ja nyt minulle tulikin aikaa myös pikaiselle postaukselle, samalla kun väsäilen illaksi spotifylistaa. Valmistumiskuvia saatte odottaa vielä, mutta tässä kuvia torstailta, kun ilma oli ehkä parhain! Nyt ulkona onkin kymmenen astetta kylmempi ja tiedän paleltuvani illalla mekko päällä tuolla ulkona, hyrr! Nyt kuitenkin niihin aurinkoisempiin kuviin, kiitokset taas huippuhyvälle valokuvaajalle, siskolleni näistä kuvista!4 kommenttia:

 1. Aivan ihania rantakuvia <3 :) Noi sun tatskat on niin kivoja!

  VastaaPoista
 2. Tosi ihania kuvia!! :) voisitko tehä postauksen sun tatuoinneista? :) vaikka niistä nyt varmaankin on postauksia? Mutta voisit tehdä sellaisen missä kuvat ja kerrot lyhyesti milloin miksi jne otit ? :) itselläni myös tatuointi kuume menossa,käsivarteen haluaisin tehdä jotain tyttömäisen söpöjä ruusuja ja ruusunlehtiä ja vielä jotain lisäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset! olen tainnut tehdä postausta tatuoinneistani joskus ajat sitten, mutta uusi postaus voisi olla ihan aiheellinen! itsellänikin olisi tarkoitus ottaa jossain vaiheessa lisää tuohon toiseen käteen, mutta en ole vielä osannut päättää mitä voisin vielä laittaa :)

   Poista