2016/06/01

INSTAGRAM | MAY 2016

Siis mitenkä kummallista, että tänään on jo kesäkuu! Onneksi kuitenkin kesäkuun ekakin päivä on ihanan lämmin, vaikka se onkin minulla mennyt suurimmaksi osaksi autossa istuessa. Nyt kuitenkin tulin tänne taas päivittelemään taas toukokuun instagramin puolella olevia kuvia!
 
1. Penski rakastaa mun Fanni tyynyä  2. Kuopioon lähössä shoppailee!  3. Yksi aamupala kiireettömänä aamuna. 4. Penskin kanssa löhöilyä sohvalla ♥    5. Uusi maljakko ja valkoiset ruusut joita voisin ostaa vaan koko ajan uudestaan kun vanhat kerkeävät nuupahtamaan!
1. Eka shortsikelipäivä!!  2. Takapihakin tuli valmiiksi toukokuun aikana. Kukkia tekisi mieli kyllä ostaa vielä vaikka miljoonalla eurolla.. 3. Kotona löhöilyä+irttarit, ehkä parasta!  4. Eteisen uusi seinänväri ja nyt Pradan taulukin sopii paremmin harmaalle seinälle, kuin valkoiselle!
 
1. Vapun jälkeinen päivä ja tällöin alkoikin nää ihanat helteet!  2. Lapsipotretit mun koirista ei meinannut oikein onnistua. Penni kiukkuili kaikille näiden kuvien aikana hahah!  3. Äitienpäivä brunssilla Helsingissä 4. Nörttiluukki kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti