2016/06/17

LAZY FRIDAY

Jee perjantai on täällä! Nyt ei kyllä viikonloppua tullut edes odoteltua niin kauheasti, koska ulkona näyttää melko sateiselta. PLUS mulla on melko eristäytynyt olo kotona, koska autoa ei ole katsastettu, koska auton omistajalla on melko lahopää (eli mulla siis). Töistä tallustelin sateessa kauppaan odottamaan hovikuskiani ja samalla reissulla tulikin ostettua ällöttävän paljon kaikkea mättöevästä.. Kaikista parhainta oli kuitenkin kun sai vihdoin ja viimein kaupasta Suomalaisia herneitä!! Kotona sitten säntäsinkin suihkuun huuhtomaan kaikki maaliläntit ja laminaattipölyt kimpustani ja sen jälkeen olenkin löhöillyt eväideni kanssa sohvalla.. Eiks perjantait voi olla välillä vähän tällaisia lepsumpia?

 Viikonloppuna olisi tarkoitus pyöriä Kuopion suunnalla, autonäyttelyssä. Shoppailureissua ei ole nyt ainakaan tiedossa, enkä kyllä jaksaisikaan shoppailla, koska haluan nykyään käydä ostamassa vaan harkittuja asioita enemmän ja ne myöskin maksaa hyvin paljon enemmän kuin ne heräteostokset. Muuten viikonloppuuni ei kuulukkaan mitään ihmeellisempiä suunnitelmia, tämän päivän taidan viettää tässä sohvan pohjalla katsoen Netflixiä jälleen ja huomenna ehkä vilkaisen läpi vaatteita, joita voisin laittaa tänne blogikirppikselle myyntiin! Pysykääs siis kuulolla

PS. käykääs heittämässä TÄNNE vielä lisää kysymyksiä, vielä on aikaa maanantaihin saakka!

2 kommenttia:

  1. Ei vitsit toi viimesen kuvan juoma näyttää niin herkulta, slurps :p Sun viikonlopun ohjelma kuulostaa kyl kivalta ja oot kyllä ihan oikeessa, että ne turhat heräteostokset ei kyllä kannata yhtään. Mielummin säästää niihin harkittuihin juttuihin joista myös sitten nauttiikin paljon enemmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha tuo oli kyllä melko hyvää! Ja jep on paljon kivempaa ostaa sellaisia asioita mistä on kauan haaveillut ja säästänyt niihin eikä osta aina ensimmäistä ja halvinta juttua mikä vastaan kävelee jos ei se täysin miellytäkään :)

      Poista