2016/06/06

MACBOOK PRO


Aiemmin tulikin vähän vinkkailtua mun tulevasta valmistujaislahjasta (yhdestä niistä siis!) Lautasten, skumppapullojen ja kukkien lisäksi sain myös kauan toivotun uuden tietokoneen. Vanhassa Samsungin tietokoneessani ei siis ollut mitään vikaa, mutta Harri kaipasi konetta myös itselleen, koska soittelee kuitenkin välillä DJ-laitteilla. Yksi kone ei myöskään jaksa pyörittää ihan kaikkea mahdollista, joten kaksi konetta on meille ehkä parempi ratkaisu. Silloin kun kävin ostamassa entisen tietokoneeni, halusin jo kovasti macbookia, mutta tuo toinen kaksilahkeinen perheenjäsen oli kovasti vastaan eikä oikeastaan suostukkaan koskemaan mihinkään omppulaitteeseen. Nyt kuitenkin sain valmistujaislahjaksi sen ihka oman koneen, joka on nyt sitten tämä Macbook pro!

Olen nyt parin päivän ajan yrittänyt opetella vähän tätä macin käyttöjärjestelmää ja pienien ongelmien jälkeen tämäkin alkaa pikkuhiljaa sujumaan! Ainoa mitä kaipaan Samsungin koneessa, on paint ja photofiltre, joita ei valitettavasti saanut macille.. Ehkä opin käyttämään vielä uusia kuvanmuokkausohjelmia kun on vaan pakko opetella, heh! Kaikki macbookin omistajat siellä ruudun toisella puolella, voitte myöskin vinkata helppokäyttöisiä kuvanmuokkausohjelmia! Tällä hetkellä koneessani on picasa, mutta tuo kuvanmuokkausohjelma vaikuttaa todella suppealta, vai enkö vain osaa käyttää sitä? :D Muuten tämä kone on kyllä täyttä rakkautta ja olenkin jo aivan innoissani kirjoittelemassa tällä uusia blogipostauksia.

4 kommenttia:

 1. Jos et raakakuvia kuvaa, niin Picasa riittää ihan kivasti perus kuvanmuokkaukseen. Photarista luovuttuani oon muokannu sillä omat kuvani viimiset kolme vuotta kaiii? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää mut sillä ei saa mitää erikoisempaa tehtyy mälsää :D

   Poista
 2. Muistan kun ostin mäkin ja pelkäsin miten Pc koneista siirtyminen oikein onnistuu, mutta yllättävän kivuttomasti se meni eikä enää paluuta ole :D Mutta tuohon sun kysymykseen en osaa vastata, Photari on mielestäni parhain :P Toivottavasti löydät jonkun kivan ohjelman!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi mäkki vaikuttaa muuten kyllä ihanalta koneelta! Tota photarii oon kans miettinyt et pitäiskö ostaa se joskus ;)

   Poista