2016/06/20

MONDAY THINGS 

Neule Nelly | Farkut Dr.denim | Kengät Nelly | Laukku ja kello Michael Kors

Heido! Viikonlopusta olis taas selvitty. Olen nykyään sekoittanut unirytmini täysin aina viikonloppuna, koska menen nukkumaan joskus aamuyöstä ja herään sitten puolen päivän jälkeen. Syytän myös tästä lauantain Kuopion reissua, josta palauduttiin yhden maissa sunnuntai yöllä. Kuvia ei tuolta reissulta nyt tallentunut oikeastaan yhtään, koska koko päivän tuli vettä taukoamatta taivaalta. Korkkarit olisi pitänyt vaihtaa kumppareihin kun seisoimme kalis kruisingissa sateenvarjojemme kanssa..
Mutta joo, tänään oli siis hitusen hankalaa nousta sängystä, juurikin tuon unirytmin takia. Odotan kuitenkin innolla jo juhannusta, mitä menemme viettämään Tallinnaan koko viikonlopuksi! Mitäs juhannus suunnitelmia teillä on?

Ainiin ja munhan piti vinkkailla teille vielä muutamista jutuista! Blogikirppikselle olisi nyt pitkästä aikaa lisätty kaikenlaisia vaatteita, käykääs tsekkaamassa tästä linkistä. Tänään on myös vielä aikaa heitellä kysymyksiä tänne postaukseen ja huomenna pyrimme vastailemaan niihin :) 

4 kommenttia:

 1. Mukavat juhannus suunnitelmat siellä! Mä vietän työmaalla juhannuksen 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kerrankin on juhannussuunnitelmia, yleensä niitä ei ole lähimaillakaan ;D mullakin on hyvin moni juhannus mennyt juurikin töissä!

   Poista
 2. Oii ihana toi sun laukku ja koko asu niin kaunis! <3
  https://by-rosejuliet.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ihana sinä, kiitos tästä piristävästä kommentista!

   Poista