2016/06/10

SUMMER BUCKET LIST

Kesähän on täällä jo ja olenkin nähnyt näitä kesän to-do listoja vaikka kuinka monella bloggaajalla jo toukokuunkin puolella. Viime vuonna teinkin tämän saman kyseisen postauksen, mutta nyt mietin aika monesti, viitsisinkö? Mulla yleensä sattuu nuo to-do listat olemaan riesa, ennemmin kuin hyöty. Haluan päästä kaikista tehtävälistoista vaan mahdollisimman nopeasti eroon. Mitäpä jos en asettaisikaan tälle kesälle kaikkia pakollisia asioita jotka tulisi toteuttaa tämän suomen lyhyen kesän aikana? Muutamia asioita kuitenkin halusin listata, jotka voisivat mahdollisesti kuulua tähän kesään! Alunperin ajattelin kaikkia hauskoja juttuja koko kesäksi, mutta kun sainkin töitä niin keskityn mieluusti sitten työnkin tekoon. Tietty vapaa-aikana täytyy keksiä kaikkea kivaa, eikä esim. niitä joka päiväisiä päiväunia hmmmmp. Nyt on muutenkin ihanaa, kun on aina viikonloppu vapaat ja koko ajan on jonkinlainen rytmi päällä! Kesäksi ei myöskään ole minulla paljoa suuria suunnitelmia, koska minulla on (pitäisi olla) kova säästökuri päällä. Kaikki ylimääräiset menot olisi siis sivuutettava ja yritettävä laittaa rahaa säästöön. Täytyy siis keksiä kaikkea hauskaa tekemistä vähän halvemmalla. Eiköhän kesästä saa kuitenkin kivan ilman suurempia suunnitelmiakin!

Tässä kuitenkin mun lyhyt bucket list täksi kesäksi:

- Käydä Powerparkissa. Olemme käyneet joka kesä jossakin huvipuistossa, mutta Powerparkissa en ole koskaan käynyt!

- Veneily on myös kesän must juttuja.

- Juhannus tulee vietettyä tänä vuonna tallinnassa! Ihan kivaa vaihtelua sille Suomen kalajoki juhannukselle/biletys juhannukselle.

- Extempore telttaretki olis kans aika jees! Helteitä odotellessa..

- Käydä huutokauppa keisarilla maakunta matkailulla hahah!

- Etsiä uusia autiotaloja koko yön läpi!

- Viettää mökillä ainakin yhden viikonlopun kesästä. Sielläkin odottaisi se kauhea tehtävälista, mutta kun ei vaan huvita..

- Lähteä heppojen kanssa eväsretkelle

- Viettää sadepäivä kotona pyjamassa ja katsoen Dexterin tuotantokausia.

- Elokuussa olisi meininki suunnata vielä weekend festareille!


4 kommenttia:

 1. Hei! Eksyin sun blogiin ihan sattumalta. Ei vitsit tuli mieleen, että on ollut ajatusta meilläkin toteuttaa toi huutokauppakeisari -homma! Vitsi kun pääsisi :) Ihanaa kesää!
  -Satu, http://mylifes-stripes.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olis kyllä hauskaa käydä katsomassa miltä tuolla huutokaupassa näyttää :D ihanaa kesää sinnekin <3

   Poista
 2. Sulla on kivoja suunnitelmia kesäksi! :) Mä en oo koskaan käynyt Powerparkissa, harmi kun se on niin pitkällä. Ja autiotaloja olis niin siisti päästä kuvailemaan :) Täällä kans yks ketä on suuntaamassa elokuussa Weekendeille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullahan on siis vähän samoja juttuja suunnitteilla! Meiltä taitaa olla powerparkkiin kahden tunnin matka ja hassua et vaikka se on lähimpänä kaikista huvipuistoista niin ei oo ikinä tullu käytyä :D

   Poista