2016/07/10

KESÄLOMAVIIKON VIIMEINEN PÄIVÄ

Sunnuntai. Unirytmini on kaukana taas arkirytmistäni, mutta huomenna olisi paluu työmaalle. Lomaviikkoni on kuitenkin sisältänyt paljon kurjaa säätä, mutta onneksi nyt aurinko on alkanut taas pilkottamaan! Eilen illalla tuli tosiaan ajeltua taas autolla pitkiinsä, yksi autiotalokin tuli löydettyä, mutta nokkosten takia ei päästykkään ihan perille asti. Kruisailinkin yöllä kotiin ja tänään herätyskello soi 11:00 ja olisin voinut jatkaa pitkästi vielä nukkumista. Kävin jo pyörähtämässä nopeasti tallilla, mutta nyt löhöilen taas sohvan pohjalla.

Kesällä tuntuu arjen kiinni saaminen olevan paljon hankalempaa kuin talvella. Johtuuko se siitä, että lomalla tosiaan tekee niin paljon eri juttuja, valvoo yöllä myöhään eikä jaksa stressata joka asiasta? Nytkin minulla odottaisi muutamat kotihommat tuossa, mutta en jaksaisi millään tehdä yhtään mitään. Olis ihan jees vaikka mennä möllöttämään takapihalle auringonpaisteeseen.

Mitäs muuten mun kesälomaan kuuluikaan? Pari keittiöremonttia, uusien ulkokalusteiden ostoa, uudella autolla kruisailua ja yöllisiä ajeluita, Huutokauppa keisarilla käymistä (ihmisiä oli aivan pirusti eikä huudettu mitään hahah), kauhuelokuvailtaa, kuvailuja, ilmapallojen täyttämistä, onnenlaaksossa käymistä ja lettujen syömistä, pihakirppisten kiertämistä, myöhään nukkumisia, monta tuntia Netflixiä, ilmaistansseissa käymistä ja mansikkasuklaakakun valmistamista. Vaikka keli meinasi välillä harmittaa, niin onhan tähän viikkoon mahtunut paljon kivoja juttuja!

Hame H&M | Toppi Cubus | Neule Tuurista | Ballerinat H&M  | Laukku ja kello Michael Kors 

Nyt kuitenkin on nostettava berberi ylös penkistä ja ryhdistäydyttävä tekemään kotitöitä.
Mitäs tykkäätte kesäisestä asusta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti