2016/08/02

HIUSTEN KASVATUSPROJEKTI


Huhtikuussa onnistuin katkaisemaan hiukseni täydellisesti kaupan väreillä värjäämällä. Olen aina yrittänyt kovasti kasvattaa hiuksiani, mutta nytkin se työ meni ihan hukka teille. En olekaan nyt kolmeen kuukauteen värjännyt ollenkaan hiuksia, enkä meinaa värjätä varmaan vielä vuoteen koska haluan että hiukseni kasvaisivat mahdollisimman terveiksi ja pitkiksi. Minulla on kyllä ollut aina todella lyhyet ja ohuet hiukset ja olenkin käyttänyt kaikenlaisia pidennyksiä lähes kymmenen vuoden ajan.

Nyt kuitenkin kun hiukseni katkesi melko pahasti ja ovat muutenkin melko kuivassa kunnossa, olen pyrkinyt valitsemaan hiuksilleni mahdollisimman hoitavat tuotteet. Olen syönyt priorinia ja tehnyt myös paljon tehohoitoja. Nyt kuitenkin sain kokeiluuni vielä hiusöljyn MayBeautyltä.


Kyseessä on siis Moroccan Miracle niminen hiusseerumi, joka on valmistettu makeasta manteliöljystä, arganöljystä, oliiviöljystä ja pellavansiemenöljystä, jotka sisältävät tärkeitä rasvahappoja. Tuotetta ei myöskään ole testattu eläimillä! Hiusseerumi sopii siis hyvin hiuksille jotka kaipaa paljon hoitoa tai ovat muuten elottoman näköiset. Seerumilla saa hyvin taltutettua pörröiset hiukset kiiltäviksi.

Miten tuotetta käytetään?

Levitä öljyä pyyhekuiviin hiuksiin 1-2 painallusta. Itse laitoin omiin hiuksiini vain yhden painalluksen, koska minulla on niin ohuet hiukset. Sitten anna hiusten vain kuivua tai kuivata hiukset föönin avulla.


Otin tosiaan öljyn kokeiluun, koska hiukseni kaipaavat kaiken mahdollisen hoidon. Ja tämä hiusöljy tuntui ainakin itselläni todellakin toimivalta! Hiukseni tuntui heti paljon silkkisemmiltä ja pörröisyys väheni huomattavasti. Hiukseni pysyi myös paremmin suorana öljyn jälkeen. Öljy oli myös ultrakevyttä, eikä tahmannut käsiä liikaa.


Tässä tosiaan hiukseni ennen suihkussa käyntiä. Pesin hiukseni normaalisti ja levitin sen jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin öljyä yhden tipan verran. Öljyä ei kannata laittaa liikaa, varsinkaan jos omistaa yhtä ohuet hiukset kuin minulla. Oikealla sitten kuva föönauksen jälkeen hiusöljyn kanssa.


Jos kiinnostuit kyseisestä hiusseerumista, niin käy kurkkaamassa maybeauty.fi sivustolle. Verkkokaupasta löytyy myöskin hoitavia kasvonaamioita. Nyt saatte vielä -30% alennuskoodin MayBeautyn verkkokauppaan koodilla miinahair joka on voimassa elokuun ajan! Pääset verkkokauppaan klikkaamalla tätä linkkiä.

4 kommenttia:

 1. Mulla on ihan samanlainen projekti käynnissä ja rakastan erilaisia hiusöljyjä! Voikohan tätä käyttää pidennysten kanssa? Kun käsittääkseni kaikki öljyt eivät siihen sovellu :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ookkaa älynny et sulla on pidennykset! :D joo tää käy kans jatkeiden kans :)

   Poista
 2. Onko tässä UV-suojaa? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei valitettavasti oo kun on pyritty käyttämään vain luonnollisia aineita valmistuksessa!

   Poista