2016/08/10

SHOPPAILUJA

Uusia juttuja on taas kertynyt muutamia juttuja ja nyt ajattelinkin postailla niistä tänne! Olen yrittänyt kyllä pitää shoppailut minimissä ja ostaa vaan asioita, joita oikeasti tarvitsen. Olen myös niin monesti tässä haaveillut kaikenlaisista, kuten yhtenä päivänä repusta ja toisena päiväänä jostain sisustusjutuista. Päätin kuitenkin laittaa rahaa vaan säästöön ja käyttää rahaa vasta sitten, kun olen saanut tietyn summan kasaan. Niin ei ehkä tule tuhlailtua (vaikka tosiaan haluaisinkin vielä sen repun ja niitä kivoja sisustusjuttuja) niin voisin ehkä käyttää rahaa johonkin harkittuunkin juttuun! Saa nähdä kauanko pystyn säästämään, heh.


Sisustusbuumi olisi tosiaan nyt kovimmillaan ja olenkin ostanut muutamia juttuja niin kotiin kuin mökillekin. Mökin sisustamiseen saisin kulumaan vielä vaikka kuinka paljon rahaa, koska en ole ihan täysin tyytyväinen siellä olevaan sisustukseen. Kotiin tarvisin pääasiassa pieniä juttuja. Asuntomessuilta tarttuikin Lennolin pisteeltä mukaan oma ensimmäinen Kylie at home tyyny ihanalla blingi napilla! H&M homen puolelta löytyi myös meille uudet hammasharjamukit ja Ikeasta uudet ihanat pussilakanat!

Meikit loppuu ainakin itselläni aina samaan aikaan, miksi niin käy lähes aina?! Nyt täydensinkin meikkivarastoani oikein kunnolla ja nyt minulta puuttuukin enää pari juttua, niin meikkipussini pitäisi olla sitten täysin bueno!

Entinen contour palettini loppui muutama viikko sitten, joten päätin ottaa kokeiluun Nyxin contour paletin. Sen lisäksi mukaan tarttui uusia luomivärejä Urban Decayn palettivalikoimasta. Macin pisteeltä lähti mukaan myös suosikki huulipunani, jonka onnistuin hukkaamaan hetki sitten ja sen lisäksi ostin myös huultenrajauskynän. Sitten vielä viimeisin paketti pretty.fi:stä, luotto itseruskettava, uusi hopeashampoo ja Nyxin punaisen neutralisoija.


Vaatekaappiin ei ole tullut kauheasti lisäystä, paitsi yksi H&M paketti, jonka sisällöstä osa lähti vaihtoon, eli en niitä laittanutkaan tähän postaukseen. Stockalla kuitenkin shoppailtiin viime sunnuntaina uusia kenkiä H:lle ja etsin samalla itselleni uutta lippistä! Mukaan lähti sitten tämä new yankeesin harmaa lippis pinkeillä kontrasteilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti