2016/09/26

NEW IN

Shoppailuhiirelle kertyy aina jotain uutta, vaikka onkin lupautunut pitämään lompakon nyörit kovastikkin kiinni ja luvannut ostaa vain tarpeellisia asioita. Viime Tuurin reissu kuitenkin oli aivan jotain muuta ja silloin oikein halusin päästä törsäämään rahaa ja ostamaan uusia tavaroita.. Ei tästä shoppailukierteestä taida koskaan päästä eroon ja kai sitä ihmisellä kuuluukin olla kalliita harrastuksia? Tässä kuitenkin muutamia juttuja, mitä olen hankkinut viime aikoina:

Kenkiä, kenkiä ja vähän lisää vielä kenkiä! Kaikki kylläkin on syksyn ulkoilua varten hankittu, Adidaksen superstarat, uudet Nokian hai kumpparit ja Niken juoksulenkkarit. Ostoslistalla olisi silti vielä yhdet mustat Niket ostettavana, mutta ehkä hankin ne sitten myöhemmin!

Siskopuoleni myös lähetti tuliaisia Australista ja paketin sisältä löytyikin aivan ihanat kuoret puhelimeeni! Kiitos vielä paljon näistä jos luet tätä postausta ;) Plussaa tuosta ketjusta - puhelin pysyy paljon paremmin mukana eikä tipu aina joka paikkaan kun sitä voi roikottaa tuosta ketjunarustakin!


Meikkejä olen ostanut viime aikana oikeastikin paljon. Olen yrittänyt uusia kaikki meikkini, mutta nyt kuitenkin osa puteleista alkaa jo hiipumaan ja kohta pitäisi taas sännätä ostamaan ainakin eyerlineä, meikkivoiteita ja kaikenlaista. Tuurista tosiaan ostin uuden vartalovoiteen VS:ltä, uuden värittömän puuterin Joe blascolta ja Nyxiltä tietysti uusia huulituotteita kokeiluun!


Zalandolta tilattiin myös Adidas painotteinen paketti, joka sisälti yllä mainittujen Superstarojen lisäksi kaksi mustaa hupparia, eli mulle ja Harrille samanlaiset hupparit hahah! Viikonloppuna kun kävin hakemassa tämän postista niin olenkin sen jälkeen kulkenut tämä huppari päällä joka paikkaan.. :D Niiin ihanan rento ja mukava päällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti