2016/09/29

PIRUNPELLOSSA


Neule Bikbok | Huivi Cubus | Kengät Nike air max | Farkut Gina tricot | Laukku Louis vuitton | Kauluspaita nelly


Vielä muutama kuva Pyhätunturin paikkeilta! Tuollahan oli mahtavia maisemia missä ottaa kuvia, mutta joka päivä ei jaksanut vaihtaa niitä lenkkivaatteita farkkuihin. Yksi päivä kuitenkin päätin pukea Bikbokin ihanan pehmeän neuleen päälle ja suuntasimmekin ottamaan kuvia itse pirunpellolle.

Nyt kun on tuntunut, ettei oikein tiedä missä sitä tulee oltua kymmenen vuoden kuluttua, niin on miettinyt oikeasti kaikenmaailman vaihtoehtoja. Mitä jos muuttaisi vaikka tuonne Lappiin, hankkisi muutaman hevosen ja pitäisi maastoratsastuksia? Vai mitä jos vaan muuttaisi jonnekkin isompaan kaupunkiin tai vaikka suoraan ulkomaille? Olen ollut aina melkoinen muuttoharakka, mutta nyt olen yrittänyt pysyä edes hetken paikallaan. Kuitenkin koko ajan on sellainen pieni fiilis, että haluan lähteä jonnekkin, mutta en sitten tiedä minne. En halua enää asua vuokra-asunnossa ja haaveilisin jo kovasti omakotitalosta. Mutta minne mä sen omakotitalon edes laittaisin kun en osaa päättää missä sitä asuisi loppuelämänsä ajan?! Tykkään kans tästä meidän kodista hyvinkin paljon, mutta tämä tuppukylä tuntuu välillä vaan liian nähdyltä. Onko mun vaan ostettava asuntoauto ja mentävä sinne missä on paras paikka olla?

Elämä tuntuu olevan nyt vähän suuntaa vailla ja kaipaisin jo jotain tasapainoa tähän elämään, mutta kai tällainen kuuluu vaan perus parikymppisen elämään? Välillä olis ihan jees, kun olisi se vakityö, omakotitalo ja mahdollisuus käydä joka lomalla siellä ulkomaanreissulla. Ja ostaa vaikka se oma hevonen vielä.

2 kommenttia:

  1. Feel you! Työhän voisitte kummanki duunin puolesta muuttaakin vaikka vähäks aikaa ulkomaille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no veikkaan et ei kuitenkaan muuteta, ois siinä aika iso homma tehtävänä eikä luultavasti saatais töitä ulkomailta näillä kielitaidoilla :D

      Poista