2016/09/24

PYHÄTUNTURI


Nyt auton nokka on menossa taas kotia kohti ja mulla onkin nyt hyvin aikaa kirjoitella tähän postausta meidän Lappi viikosta! Viikon aikana tuli tosiaankin lepäiltyä ja lomailtua, farkut laitoin jalkaan jopa kahtena päivänä loman aikana ja ilman meikkiä tuli kuljettua monena päivänä. Kaikenkaikkiaan tosi kiva lomaviikko takana ja hyvinkin erilainen kun aikaisemmin olemme viettäneet tällaiset matkailulomat ulkomailla! Lapissa oli jotenkin ihan omanlaisensa tunnelma näin syksyllä ja muutenkin, kannattaa siis suunnata joskus tuonne pohjoiseenkin päin lomailemaan!


Mistäs muuten loma koostui? Ainakin näistä jutuista;

Tunturin päälle kiipeämisestä x 2. Ekalla kerralla huomattiin siellä olevan kahvio auki, eikä rahaa tietystikkään mukana, joten pakkohan se oli kiivetä seuraavana päivänä uudestaan. Ja kyllä muuten kannattikin, tuolla oli melko hyvät vohvelit tarjolla!

Yhden parhaan ystävän näkemistä, joka asustelee Rovaniemellä ja jota kutsunkin ihan "lapinsiskoksi" koska olemme toisillemme aina kuin sisaruksia. Vaikka meillä on pitkä välimatka kuljettavana emmekä nää kuin hyvin harvoin, on aina ihana nähdä Sannaa ja sen heppoja. Tuntuu että Rovaniemelle voisin mennä milloin tahansa ja tuntisin aina olevani kuin kotonani!

Kävelemistä tuli tosiaan reissun aikana varmaan reilu 20km ja koirat ainakin olivat innoissaan tästä asiasta! (paitsi Penni vietti suurimman osan niistä mökissä löhöillen.)

Synttärikakun tekemistä H:lle, jolla on tänään synttärit! Ajattelin että kerrankin yrittäisin tehdä hienot koristelut tähän kakkuun, mutta heräsinkin yöllä siihen kun tuo matkaseuralaiseni mussutteli naamaansa koristeita joita piti tulla kakun päälle.. :D

Käytiin kans vierailemassa Ametistikaivoksella ja Harrihan olisi jäänyt kaivelemaan noita kiviä tuonne vaikka loppuelämäksi :D Harmikseni tuona päivänä oli hyvin sumuista, niin tunturin päältä ei oikeastaan nähnyt mitään maisemia!

Poroja pystyi myös bongailemaan ihan meidän mökin takapihan läheisyydestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti