-->

2016/09/28

SISUSTUKSEN IN&OUT

Ajattelin kirjoitella välillä vähän erilaista sisustuspostausta, nimittäin sisustustyyleistä/jutuista, jotka ovat omaan mieleeni tällä hetkellä ja sitten myös sellaisia, jotka ei ole niinkään mieluisia itselleni. Ja muistakaa, nämä on tosiaan omia mielipiteitäni ja vaikka en joistakin asioista sisustusasioissa pitäisikään, niin voin hyvin käyttää niitä asioita suunnitelmissani, jos ne ovat vain asiakkaalle mieluisia :) Olen kuitenkin melko kranttu muuttamaan radikaalisti meidän omaa sisustusta, enkä sen takia tosiaan kulje sisustusmuodin mukana, vaan tykkään tästä tyylistä mikä meidän kotoa nyt löytyy ja sitä tietysti muuttelen vähän aina pienemmillä sisustuskoristeilla tms!Puun sävyt yksityiskohtina

Ennen kaikki puunsävyiset asiat oli ehdottomasti nounou ja kaikki onkin aikaisemmin tullut maalattua valkoiseksi. Puunsävy kuitenkin toimii pienissä määrin, kuten vanhana lautana seinällä tai pöydällä, tai sitten vaan ihan laatikon muodossa koristeena. Olenkin etsinyt nyt kauan aikaa jo tuollaista ihanaa puista laatikkoa meille kotiin! Puunsävyllä saa kotiin kontrastia ihan samalla tavalla kuin jollakin värillä.


Vanhat tiiliseinät vaaleissa kodeissa

Tiilitakat ja seinät eivät yleensä innosta yhtään, mutta jos tiiliseinä on oikein vanhaa tiiltä, niin se sopii varsinkin vaalean sisustuksen kanssa yhteen paremmin kuin hyvin! Haaveilenkin joskus saavani kodin jossa olisi tuollainen kaunis ja vanha seinä..


Tumman ja vaalean yhdistelmä pinnoissa ja sisustuksessa

Vaikka olenkin valkoisen ystävä ja pyrin pitämään kotimme mahdollisimman vaaleana, niin jossain määrin myös tummat asiat toimisivat hyvin valkoisen sisustuksen kanssa. Musta on kuitenkin ehkä vielä vähän liian raju väri, mutta tummanharmaata voisin kotiuttaa meille vähän lisääkin, kun sitä löytyy tällä hetkellä meillä jo monestakin huoneesta. Etenkin tummat tehosteseinät ovat mieleeni! Tämä+puun sävyt toimivat valkoisen kanssa todella hyvin.
Sinertävän vihreät sävyt

Sinertävän vihreät seinät ja sisustukset ei ole kauheasti iskeneet minuun. Tämä sinisen sävy onkin tänä vuonna tullut muotiin, mutta omassa kotonani en osaisi kuvitella tätä mihinkään!


Liian monen kuvion yhdistäminen

Liikaa kuvioita  tulee vastaan melko useastikkin ja jotkut tekeekin sitä ihan tarkoituksella. Meillä ei kuitenkaan kauheasti kuvioita näy, Jos kuvioita sekoittaa paljon keskenään ja sitten vielä eri värejä, niin tuntuu että kokonaisuudesta tulee vähän liian levoton.

Kuusikulmainen laatta


Tästä laattatyylistä tulee tosiaankin mieleen lapsuudenkotini vanha kylpyhuone tai keittiön laatoitus. Joissakin paikoissa varmasti toimii, mutta itse en valitsisi tätä laattaa meidän kylppäriin!

Tämä postaus olikin yllättävän haastavaa toteuttaa, mieluisia juttuja kyllä löytyi vaikka millä mitalla, mutta jotenkin noita Out version juttuja oli hankalaa löytää. On kyllä monenlaisia sisustuksia, joista en niinkään välitä, mutta en kuitenkaan sanoisi inhoavani niinkään mitään tyylejä.
Haluaisitteko mahdollisesti myöhemminkin tämän kaltaista postausta?

Kuvat etuovi.com | Pinterest 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti