2016/10/11

ADIDAS

Huppari Adidas | Kengät Adidas superstar | Nahkahousut Vila 

Pääni lyö ainakin puoliksi tyhjää ja tuntuu, että päiväunet voisi olla pian paikallaan! On kuitenkin tarve saada edes jotain aikaiseksi, eli tulin nyt postailemaan nämä yhdet asukuvat, mitkä löytyi koneen uumenista. Voisin pukea tämän asukokonaisuuden milloin tahansa päälleni, Adidaksen kamppeet on vaan niin rentoja ja mukavia päällä!

Tälle päivälle ei olekaan mitään suunnitelmia ja ajattelinkin pyhittää päivän vaan kotona löhöilylle. Vähän kuitenkin siivoushammasta kolottaisi, mutta taidan jättää siivoushommat huomiselle ja miettiä tänään mihin sijoittaisin uusia sisustusjuttuja, joita olisi tarkoitus hankkia meidän kotiin! Nyt kuitenkin runosuoneni ei tahdo sykkiä enkä oikein tiedä mitä kaikkea tähän alkaisin kirjoittelemaan, eli palaan taas lähipäivänä tänne blogin pariin!

PS. sain kutsun erääseen blogitapahtumaan ja olen hiukan innoissani kun pääsen ensimmäistä kertaa kyseiseen tapahtumaan!! Samalla myös on melko jännää mennä paikkaan missä en tunne yhtiskään ketään eli APUA :D

6 kommenttia:

 1. Voih tuo huppari. Oon metsästäny tuommosta alkukesästä lähtien, mutta aina ne on myyty loppuun miun nenän edestä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäkin jouduin muutamaan kertaan ootttelee et tuli kokoja, mut sain sit zalandolta napattua vihdoin ;)

   Poista
 2. Noi housut! <3 millon oot ne hommannu, onkohan myöhästä mennä ettimään Vilasta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan et ihan näitä samoja kyseisiä housuja ei löydy, ostin nämä vuosi sitten! Tietty jos vila on pitänyt mallistossaan nämä niin saattas löytyäkkin! :)

   Poista