2016/11/14

ÄLÄ TUU SIIHEN DROPPAA MUN TUNNELMAA 

Heippa ja kivaa maanantaita sinne ruudun taakse! Onneksi tänä aamuna tuli nukuttua vähän pitempään, mutta päivä onkin sitten täynnä ohjelmaa. Sen enempää en kuitenkaan meinannut höpistä päivästäni, vaan tulinkin julkaisemaan teille ensimmäiset lumiset asukuvat ja höpisemään asiasta, joka on ainakin rassannut omaa aivolohkoani välillä!


Halusin tulla puhumaan ihmisistä, joita tuntuu olevan ainakin tällä maanosiolla vähän liikaakin. Ihmisiä joilla on koko ajan negatiivinen kupla ympärillään. Ihmisiä, joiden suusta ei tule mitään muuta kuin valitusta ja kaikkea sontaa, miten elämä onkaan typerää jne. Näihin ihmisiin törmää aivan liian useasti. En nyt väitä, etten olisi itse koskaan mitenkään negatiivinen, tottakai olen. Itselläni kuitenkin pyrin olemaan pääasiassa positiivinen ja yleensä negatiiviset lauseet onkin sellaisia "ei niin tosissaan juttuja ja vähän läpällä heitettyjä", kuin on taas niitä ihmisiä, jotka oikeasti kihisevät raivosta ja ovat niin kyllästyineitä tiettyyn asioihin.

Eilen itsekin olin vähän ärsyyntynyt ja allapäin, mutta pienen kiukkuiluhetken jälkeen mietin, että pitäisi osata vaan olla kiitollinen niistä asioista, mitä on jo. Oliko kiukkuilu nyt tosiaan kaiken tämän arvoista ja hyödyinkö siitä mitenkään? No en tietystikkään. Negatiivinen ilmapiiri ja valitukset ainakin latistaa vaan omaa mieltäni ja jos eksyn tuollaisten valittajien seuraan, niin mieluummin yritän olla kuuntelematta juttua ja olla osallistumatta koko keskusteluun.

Negatiivista ilmapiiriä on vaan liikaa joka paikassa, miksei ihmiset voisi oikeasti nauttia ja olla iloisia mieluummin? Vaikka joku asia tympisi, niin koita löytää siitä joku positiivinen juttu ja keskity siihen. Tai sitten pura kiukkusi kerralla pihalle ja päätä, että nyt mä aion kääntää tän päivän paremmaksi. Ei aina tarvi olla ylipirtee ja iloinen, mutta koita olla vaikka päivä valittamatta yhtään mistään.

Muista siis nauttia enemmän elämästä kuin valittaa siitä! Ihanan lumista maanantaita vielä sinne!

Takki Primark | Hanskat Primark | Huivi Vila | Housut Vila | Kengät H&M

8 kommenttia:

 1. Hyvä postaus ja naulan kantaan! Mä oon toisinaan löytänyt itseni myös pohtimasta sitä asiaa että miten oikeasti jotkut jaksaa valittaa ja valittaa joka asiasta, lietsoa negatiivista ilmapiiriä ja ajatella aina ensimmäisenä ne huonot jutut mitä vastaan tulee ja keskittyä vain niihin. Sellaiset ihmiset on tosi raskastempoisia tyyppejä ja itsekkin kyllä kartan sellaisia jos vain pystyn. Itsekkin joskus olen vihainen hyvinkin herkästi mutta yhtä äkkiä myös lepyn ja löydän sen jonkin hyvän asiasta ikuisen optimistina :-) eli Miina et ole ainut jota harmittaa joidenkin kanssaeläjien marmatus :D hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää etten oo ainoa joka joutuu elämään välillä tällaisten marmattajien kanssa! Tuollaiset ihmiset on tosiaan vähän liian raskaita ainakin omaan elämään niin mieluummin pyrkiikin ajattelemaan asioita positiivisesti ettei se oma fiilis menis :) hyvää viikkoa sinnekin! <3

   Poista
 2. Oon miettinyt ihan samaa, että jotkut ihmiset tuntuvat löytävän aina kaikesta negatiivista! Itelläkin on tietysti niitä huonompia hetkiä ja joskus jopa päiviä, mutta pyrin silti löytämään aina edes jotain hyvää. :) Tosi kauniita kuvia! Mukavaa viikkoa sulle :)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogpot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset! <3 positiivisuudella pääsee ainakin paremmin eteenpäin kuin olemalla aina suupielet alaspäin! Mukavaa viikkoa sullekin! :)

   Poista
 3. Ihanat kuvat ja kiva asu! <3 Ja joka sana täyttä asiaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos ninni! <3 tästä tulikin yks mun lemppariasu :)

   Poista
 4. Oon niin samaa mieltä siun kanssa tuosta yleisestä negatiivisesta energiasta, tuntuu että joillekkin se vaan on ominaista.. Se vaan pahentaa tilannetta, kun ajattelee negatiivisesti ja jumittuu niihin huonolta tuntuviin juttuihin, on niin paljon hyvääkin! Ja wau, näytät upealta <3

  http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep oon niin samaa mieltä sun kanssas! Se on vaan niin inhottavaa, koska se paha mieli ja olo on vaan niin helppo tartuttaa muihinkin.. Ja voi kiitokset ihanasta kommentista! <3

   Poista