2016/11/07

BLOGGER`S INSPIRATION DAY 2016 

Heippa! Ajattelin tulla tänne vielä postailemaan ennen nukkumaanmenoa viikonlopusta! Kuten varmaan tiesittekin, mun viikonloppu menikin blogiasioissa ja reissun päällä. Perjantaina ajelin Kouvolaan ja olinkin siellä sitten yötä. Lauantaina suuntasinkin sitten ajelemaan Helsinkiä kohti (Ikean kautta tietty ensin) Blogger`s inspiration dayhyn, jonka Indiedays ja Blogirinki järjestivät.

Helsingissä meninkin blogityttöjä vastaan keskustaan ja kävimmekin nappaamassa uudet asukuvat ennen paikalle lähtöä.  Kyseinen tapahtuma oli nyt konepaja Brunossa ja siellä aika menikin todella nopeaa! Paikan päällä oli monen yrityksen kuten mm. Vilan,  Vero Modan, Maxfactoryn, Hugo Bossin, Ukko.fi:n, Fresitan ja monen muun pisteitä. Kaikinpuolin tapahtuma oli todella inspiroiva ja oli ihana kun vihdoinkin pystyi huoletta ottamaan kuvia, ilman että kukaan katsoi kummaksuen :D Ainoa miinus oli, että autolla ollessani juomamaistelut jäivät osaltani ainakin välistä!

Kaikinpuolin oli todella kivaa päästä viettämään ihanaa blogipäivää, vaikka aluksi jännitin tuonne menoa melko paljon, koska en tuntenut yhtään ketään bloggaajaa! Onneksi kuitenkin tuli tutustuttua uusiin ihmisiin ja vietimmekin Jennan, Sagan, Inkan ja Ninnin kanssa kivaa päivää tuolla! Nyt kuitenkin annetaan kuvien puhua puolestaan ja siirryn unten maille :)


Kuva Emma Tähkäpää

6 kommenttia:

 1. Oi miten ihanat kuvat sait!<3 Meillä oli kyllä älyttömän kivaa ja hei pitää nähdä taas :) Xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih kiitos! Oli kyllä hurjan kiva viikonloppu, ehkä me varataan yhdessä se hotelli ens BID:hen ja pidetään se kunnon blogityttöjen ilta ;)

   Poista
 2. Oli kyllä huippu päivä! Ja oli kiva tutustua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ja kivaa kun sai tutustua suhun kun asutkin jopa vähän lähempänä! ;)

   Poista
 3. Oli kiva päivä ja ihana tustua suhun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli kyllä ja oli mahtia päästä tutustumaan suhunkin! <3

   Poista