2016/11/30

MARRASKUUN KUVAKOLLAASI

Heippa! Nyt vietellään marraskuun viimeisiä tunteja ja tulinkin julkaisemaan puhelimesta löytyneet kuvat tältä kuulta. Vaikka marraskuu on ainakin itselle se inhottavin kuukausi koko vuodesta, koska synkkyys meinaa väsyttää hurjasti, niin tänään kyllä marraskuu ainakin näytti ihan parastaan. Kävin koirien kanssa lenkillä vaaleanpunaisen auringonlaskun aikaan, mikä voisikaan olla parempaa, kuin juurikin tuo maisema, ei pakkasta, mutta silti on lunta eikä yhtään pimeää!

Löydät mut myös Snpachatista ja Instagramista nimellä miinakaroliina
1.  Olin melko iloinen, kun kauan kaipaamani puulaatikko löytyi siskoni toimesta Helsingin kalliosta. Tää Hartwallin laatikko on vaan niin hieno sisustuselementti!  2. Ensimmäisten lumisten asukuvien ottamista ja samalla ruusukimpun hakua kaupasta!  3. Ja niitä ensimmäisiä jouluherkkuja, joulutorttuja omenamarmelaadilla ja uutta Fazerin suklaata, jota voisinkin vetää levy kaupalla  4. Ensimmäistä kertaa Helsingin hoodeilla aivan yksinään, löysin autolle jopa parkkipaikan ja samalla sai ihastella taas näitä puuvallilan ihania taloja.

5. Lisää uusien joulusuklaiden maistelua 6.  Jah, no jatketaan tällä suklaalinjalla hahah! 7. Vilan uudet vaatteet jotka oli super pehmoisia ja lämpöisiä, sekä tietty kuvaushetki uuden peilin luona. 8.  Lauantain treffien päätteeksi sain vielä pirtsakan kukkakimpun kotiin vietäväksi!

9.  Kaipasin jo pitkään uutta luettavaa kotiin että saisin unohtaa välillä kiireen ja puhelimella näpräilyt. Toivoinkin tätä Konmarin uutta kirjaa joulupukin kirjeessä, mutta hätähousunahan se oli saatava jo nyt luettavaksi! Ensi vuoden lupaukseni onkin tehdä nyt ihan kunnollinen järjestäminen kotona!  10.  Tuurissa käytiin pyörähtämässä jouluostoksilla ja olihan tuo joulumaa hyvin soma!  11.  Yksi kuukauden kohokohdista oli ehdottomasti BID 2016. Haluan useamminkin kyllä tuollaisiin blogitapahtumiin!  12.  Koirathan ovat saaneet jo joululahjan.. äärettömän halpa mutta söpö teltta toimiikin nyt koirien uutena petinä!

Miten meni sun marraskuu?

2 kommenttia:

  1. Ihana kuvakollaasi! Mmm noi suklaat on ihan parasta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heii thänks saga <3 noi joulusuklaat on kyllä niin parhaita et niitä vois syödä koko ajan :D

      Poista