2016/11/23

MY CHRISTMAS WISHLIST

Joulun fiilistelyt ovat jatkuneet, vaikka lumet onkin sulaneet pois. Pimeys väsyttää mieltä, eikä ulkoilu kauheasti kiinnostaisi. Pimeyden keskellä on kuitenkin kiva suunnitella edes sitä tulevaa Joulua, jota olenkin laittanut nyt jo vähän kotonakin. Jouluisia kotikuvia kuitenkin on tulossa vasta myöhemmin, nyt tulin julkaisemaan oman kirjeeni sille Joulupukille!

Lahjojen antaminen toiselle on äärettömän kivaa, varsinkin kun tietää ostavansa toiselle mieluisen lahjan ja saa paketoida sen nätisti ja näkee sen hymyn huulilla kun vastaanottaja avaa joulupakettinsa. Minulla on vielä synttärit juuri ennen Joulua, niin pienenä sainkin odotella aina tuplalahjoja hahah! Nykyään kuitenkin Joulun vietto on jo muuttunut, enkä oikeastaan odota enää lahjojen saamista niin innoissani kuin silloin pienempänä :)


Joululahjalistani oli tänä vuonna kuitenkin yllättävän väritön! Lahjoiksi toivoisin oikeastaan ainoastaan sellaisia "tarpeellisia" asioita, koska olen tämän vuoden aikana yrittänyt karsia kaikkea ylimääräistä pois. Mutta nyt siihen joulupukin kirjeeseen:

- Koska olen ikuinen sisustaja ja toivoisin vaatehuoneeni olevan jonain päivänä valmis. Etenkin Ikean ja Pentikin lahjakortit lämmittäisivät mieltäni suuresti! (Sisustusjuttujahan ei voi kuitenkaan koskaan olla liikaa, eihän?)

- Kirjakokoelmani on todella pieni, enkä yleensä koskaan toivo kirjoja. Nyt kuitenkin listalle päättyi jopa kolme kirjaa! Milla Alftanin Sisustus magiaa täältä, Konmarin uusin kirja täältä, sekä Lauren Conradin Celebrate kirja täältä.

- Haluaisin myös viettää enemmän aikaa kotona löhöillen sohvalla ja katsoen Disneyn klassikkopiirrettyjä. Kokoelmastani löytyy vain muutama klassikko, joten oisi mahtavaa saada näitäkin enemmän kokoelmaani!

- Adidaksen harmaat raitapökät ovatkin yhdet suosikkihousuni ja olen huomannut kaipaavani näitä myös mustana! Housut täältä.

- Uudet lämpimät Uggit olisi myös todella ihanat, toivon mukaan vaan lunta sataisi pian..

- Kamera ja bloggaus kaipaisi uusia työkaluja, kuten Sigman 35mm objektiivin, itselaukaisimen kaukosäätimen, sekä uuden kameranjalustan! 

Mitä löytyy sun joululahjatoivelistalta?

2 kommenttia:

  1. Ei vitsit! Piti käydä tutkimassa nuo kaikkien kolmen kirjan tiedot, ja nyt munkin on pakko saada ne! :D Disneyn leffat on myös aivan ihania! Multa muutama klassikko löytyy, mutta en laittais ollenkaan vastaan jos pukki tois sen boxin mikä sisältää ne kaikki :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kans tullut ihme kirjakuume, haluaisin kyll ehdottomasti kaikki nuo kolme! Ja olis aika huippua saada kaikki disneyn klassikot ja pitää kokonainen päivä niitä katsoen! 😍

      Poista