2016/11/06

VAATEHUONEEN PROJEKTI OSA 2 

Vaatehuone projekti olisi taas edennyt ainakin askeleen eteenpäin. Kun sain tänne tuon uuden Vittsjö-hyllyn, niin kuvittelin jotenkin koko vaatehuoneen olevan valmiina. Hylly kuitenkin muutti suunnitelmat taas ihan ylösalaisin ja aloinkin haluamaan kaikkia aivan uusia juttuja. Voin kertoa, että koko sunnuntai päiväni on mennyt taas sisustamiseen. Ei siinä, tykkään siitä hommasta aivan valtavasti, mutta olen vain niin kova hätähousu, etten malttaisi odottaa että pääsen toteuttamaan nämä suunnitelmat.


 Lipaston tilalle tosiaan laitoin nyt uuden Vittsjö-hyllyn, jonka olikin tarkoitus olla meikkien omana hyllynä. Samaan hyllyyn sattukin mahtumaan vielä kaikki laukkuni, joten sain taas toiselle puolelle lisää kaappitilaa.

Mutta mitä vielä kaipaan? Voiko koskaan olla täysin tyytyväinen? Ei ilmeisesti, hahah! Tosiaan, suunnitteilla olisi vielä saada ihan oikea meikkauspiste. Aikoinaanhan vaatehuoneesani oli "parturointipöytä", mutta nyt kaipaan ehkä enemmänkin meikkauspistettä ja tiettyhän siinä samassa laittaisi omat hiuksetkin. Nykyään meikkaan tuon suuren peilin edessä, mutta siitä puuttuu aika olennainen osa nimeltään kunnon valo. 

Meikkauspisteellähän tulisi olla kunnon valo ja olen aina haaveillut Ikean Musik-valaisimista. Ainoa, minkä takia nuo valaisimet ovat jääneet kauppaan, on se, että niiden asennukseen tarvitaan sähkömiestä. Eli ei suinkaan mikään halpa, vaan saat valaisimen hinnan lisäksi vielä maksaa sähköhommatkin. Jossain vaiheessa aion kuitenkin tehdä tähän kunnon meikkipisteen ja aion tosiaan ostaa nuo seinävalaisimet. Niiden lisäksi olisi myös tarkoitus etsiä se meikkaustuoli ja ostan myöskin toisen isomman Vittsjö-hyllykön, joka tulee korkkareille nykyisten Lack-hyllyjen tilalle.

Vaikka olenkin eilen taas vieraillut Ikeassa, niin en lähtenyt vielä ostamaan näitä juttuja tänne, koska päätin jättää tämän loppuprojektin suosiolla ensi vuoden puolelle. Eli näillä mennään hetki ja yritän tosiaan malttaa mieleni, etten ole jo huomenna tekemässä uutta reissua Ikean suuntaan hahah!
4 kommenttia:

 1. Oi mitä juttuja sulla on ostoslistalla!<3 Vaikka mitä super kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniiin olis! Haluaisin vaan kaikki nyt ja heti tänne :D

   Poista
 2. Mä haaveilen kanssa tosta valo hommasta, jonka voi asettaa meikkipeilin ylle :)

  https://tzenni.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana! Tylsää vaan kun niitä ei saa suoraan liitettyä töpseliin :/

   Poista