2016/12/11

JOULUN TO-DO LISTJoulukuu viipottaa jo kovaa vauhtia eteenpäin ja tekemistä olisi vaikka kuinka paljon! Joulustressiä ei onneksi ole havaittavissa, mutta yleensä olen melko aikainen lintu jokaisessa asiassa, kuten joulusiivoomisissa ja muissa asioissa, jotka teen tyyliin kuukausi aiemmin kun ne pitäisi olla valmiina. Nyt kuitenkin en ole kerennyt ajattelemaan edes kauheasti koko joulua ja koko ajan on sellainen tunne, että jouluun on vielä pitkä aika, vaikka kahden viikon päästähän se on jo ohitse! huhhuh :D 

- Joulusiivous. Luen juuri konmarin uusinta kirjaa ja mun tekisi mieli niiin paljon jo päästä järjestämään kaikki aivan uusiksi. Joulusiivoukseen en luultavasti kerkeä järjestelemään koko kämppää, mutta perusteellinen siivous olisi tarpeen!

-Loppujen joululahjojen paketointi. Kaikki lahjat on nyt ostettu ja seuraava operaatio olisikin paketoida kaikki söpöihin paketteihin.

- Synttäriasun valinta. Problem number 1. Onneksi nyt kuitenkin saan järjestettyä synttärit ihan kotona ja Harrilla olisi vielä mulle joku yllätys tiedossa!! Voin kertoa, että hiukan häiritsee kun minulla ei ole haisuakaan, mikä kyseinen ylläri voisi olla..

- Tee pakkauslista valmiiksi ylläksen reissua varten. Auton nokka suuntaa kohti pohjoista 26. päivä ja ekana stoppina olisikin taas Rovaniemi!  Auton saakin luultavasti täyttää suurimmaksi osaksi toppavaatteilla ;)

- Valitse joululeffat mitkä aion katsoa joulupyhinä! - Yksin kotona leffat ehkä pakko nähdä, olen ne ehkä katsonut viimeksi todella pienenä?!

- Testaa jotain uutta jouluherkkua. Olen nyt joulukuun aikana maistellut muutamia uusia jouluherkkuja, mutta vielä voisi maistaa jotain vähän erikoisempaa? Joulutortut kirsikka-puolukka marmeladilla oli yllättävän hyviä!

- Paista kinkku. Jokavuotinen urakka olisi taas tiedossa, mutta tällä kertaa kinkku pitäisi laittaa pohjoisen reissun takia jo kohtapuoliin sinne uuniin ja jouluruokaa saakin sitten vetää oikein kunnolla ennen joulua!

Okei, onneksi tämä tehtävälista näyttää kutakuinkin kivalle. Turhaa stressiä onkin ihan turha siis ottaa, eiköhän se joulu tule sieltä jo kun kuuntelee kaikkia joululauluja ja fiilistelee joulukoristeiden keskellä! Oletko laatinut itse tehtävälistaa mitä kaikkea pitäisi tehdä ennen joulua?
8 kommenttia:

 1. Miten keksit harrille aina vuodesta toiseen lahjoja? :D mulla on aina sama ongelma näin joulun alla, pää lyö tyhjää ja vinkkejä turha kysellä tuolta mieheltä... Se haluaisi lähinnä mersun, helikopterin tai tyyliin 89"gigaleditaivaan tohon olohuoneeseen :'D eli mistä saat aina inspistä lähteä rakentamaan sitä lahjaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä mut keksisin sille kyllä aina jotain lahjoja! Harrillakin on toiveena aina joku ralliauto tms, ja välillä se pyytääkin ihan jotain auton osia lahjaksi niin me käydään sit yhdessä ostamassa sille sellaiset :) muuten koitan miettiä aina mitä se tarttis, vaatteita, kotitossuja, sähköhammasharjaa, jotain elektroniikkaa tai sitten joku kylpylään meno tms!

   Poista
 2. Ihania juttuja :D Ja tosi kauniit kuvat ^_^

  VastaaPoista
 3. Joululeffat on parasta jouluna! :)♥ Ps. Niin ihanat kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitäis kyllä pitää joku joululeffa maratooni :D kiitti jenna <3

   Poista
 4. Ihana postaus! Hyvää joulunodotusta sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitokset ja sulle kans ihanaa joulunodotusta <3

   Poista