2017/01/01

FIRST OF THE YEAR - PHONE PIC 

Uusi vuosi on vietetty ja nyt on vain uudet kujeet edessä, eiks je? Palataan nyt kuitenkin joulukuussa napattuihin kuviin, jotka löytyivät mun puhelimen kätköstä.

Huomenna alkaa onneksi ihana arki, joka meinaa mulle ainakin rästiin jääneiden asioiden hoitamista, kodin suursiivouksen aloittamista sekä blogiin kunnolla panostamista. Ihanaa, kun vihdoin kaikki suuremmat juhlatkin on takanapäin (ainakin hetkeksi) joten voin myös alkaa suunnittelemaan tulevia häitämme. Todella outoa, että aika on mennyt näin nopeasti ja häät ovatkin jo puolen vuoden päästä!! Nyt tammikuun aikana täytyisikin tehdä teille tänne jotain hääaiheista postausta, kunhan saan jotain materiaalia postausta varten.

Onneksi joululomalla tuli rentouduttua oikein kunnolla ja nyt odotankin jo innolla, kun pääsen tekemään muutamat sisustushommat ja ensi viikolla olisi myös tarkoitus palata takaisin salille sekä heppailun pariin. Näillä näkymin siis tiedossa kaikkea kivaa, vaikka onkn kiirettä, niin silti näillä näkymin ihana tammikuu tiedossa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti