2017/01/08

VUODEN 2017 TAVOITTEET

Aina kun uusi vuosi vaihtuu, jokainen varmasti miettii, mitä tulevalta vuodelta toivoisikaan. Toiset tekee uudenvuodenlupauksia, kun toiset taas tekee tulevalle vuodelle tavoitteita. Itse olen joskus tehnyt jotain joutavanpäiväisiä uudenvuodenlupauksia, jotka olenkin melko pian sitten unohtanutkin!

Viime vuonna kuitenkin halusin, että vuodesta tulisi mahdollisimman kiva ja että saavuttaisin joitakin tavoitteita. Vuodesta tulikin ihan mahtava ja onnistuin useamman tavoitteen kanssa! Nyt tässä kuitenkin tämän vuoden tavoitteita;


- Hanki mieluinen työpaikka. Check! Mun vuosi alkoi mahtavilla uutisilla, nimittäin pääsen vihdoin kiinteistönvälitysalalle töihin! Olen haaveillut, että voisin yhdistää sisustus ja kiinteistönvälitysalan, mutta en olisi uskonut, että pääsisin jo nyt niin mahtavaan työhön. Työkuvaani kuuluu myös myyntikohteiden stailausta ja valokuvaamista, joten odotan tulevaa työtä todella innoissani!

- Panosta blogiin ja tee blogista vielä parempi. Blogin suhteen haluan ainakin parantaa tänä vuonna niin vähän blogin ulkoasua, postauksia sekä kuvia. Kuvaukseen liittyen ainakin on tehty jo ensimmäinen homma, nimittäin tilattu uusi objektiivi, joka toivon mukaan auttaa kuvienlaatuun ja kasvattamaan kuvausintoa entisestään! Myöskin tuntuu, että nykyinen kuvankäsittelyohjelmani aiheuttaa kuviini vähän huonoa laatua, joten aion panostaa tänä vuonna kunnon kuvankäsittelyohjelmaan.

- Järjestä unelmiesi häät. Häihin on aikaa enää vajaa puoli vuotta, joten saan ajatella hääaiheisia asioita jo päivittäin. Vihdoinkin saa hoitaa kaikki tärkeät asiat häitä koskien ja odottaa innolla, että kyseinen juhlapäivä koittaa!- Matkusta ainakin kerran ulkomaille. New yorkin matka häämöttää myös siellä puolen vuoden päässä, joten ainakin yksi matka on tälle vuodelle varattu, jei!

- Vietä aikaa läheisten kanssa ja keskity hetkeen. Viime vuonna opin, ettei kaikkien kanssa tarvitse tulla toimeen. Joten, tänä vuonna voin keskittyä hyvin viettämään aikaa kaikkien tärkeiden perheenjäsenten ja ystävien seurassa! Yritän myös välttää kiirehtimistä ja koitan osata elää hetkessä.

- Pitäydy säästötavoitteissa. Mun säästölistalla on niin häät kuin Nykin matka, mutta sen lisäksi haluan olla tuhlaamatta rahaa mihinkään turhuuksiin. Tänä vuonna ostoslistallani on niin uusi laukku, toppatakki, kuin uusi objektiivikin, jonka sainkin jo hankittua! Toivon mukaan pystyn hillitsemään ostosvimmaani ja säästämään vähän isompiin hankintoihin..

- Järjestele koti käytännölliseksi. En ole ollut täysin tyytyväinen meidän säilytysjärjestelmiin, joten niihin on tulossa muutoksia. Tämä viikko minulla on mennyt tavaroiden karsimisessa, joten ensi viikolla saan aloittaa kodin suursiivouksen ja keksiä kaikille tavaroille järkevät paikat. Näin myös koti pysyy helpommin siistinä, kun kaikille tavaroille löytyy omat paikkansa! 


2 kommenttia:

 1. Ooo vitsit tuo työuutinen! :) Mulla alkaa kans ens kuussa kiinteistönvälittäjän opiskelut, ja aika pian sen jälkeen myös työt sillä alalla! Jännittävää!

  ♥:llä HENNA M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep tuo oli kyllä todella toivottu työuutinen! Ja ihan mahtia et säkin pääset opiskelee tota alaa ja et saat alkaa tehdä sit heti kans sitä työtä, vautsi! :)

   Poista