2017/01/04

WHITE LIVINGROOM

Olohuoneessamme ei ole teema kauheasti muuttunut viime aikoina. Joulukoristeet ovat kuitenkin siirtyneet jo sivummalle ja laitoinkin esille vähän enemmän taas valkoisia ja hopeisia juttuja! Rakastun ehkä joka kerta vaan enemmän ja enemmän tähän väriyhdistelmään!


Otin hiukan enemmän kuvia myös meidän uudesta sohvapöydästä, koska se on jotenkin tehnyt olkkarin ilmeestä vielä ihanamman näköisen! Kromin ja lasin yhdistelmä toimii kauhean hyvin, mutta ei tee sohvapöydästä kuitenkaan liian raskaan näköistä.

Tosiaan olen toivonut tuota sohvapöytää jo monen vuoden ajan, mutta kaupoissa hintalappu on ollut siinä 800-1000euron paikkeilla. Harri kuitenkin tokaisi, että osaisi tehdä itsekin samanlaisen pöydän, joten pyysin sen mittatilauksena joululahjaksi. Pöytä on rakennettu huonekaluputkesta ja hitsattu yhteen ja sen jälkeen kiillotettu. Pöydän tekeminen oli ilmeisesti hiukan iso urakka, mutta en voisi kyllä olla tyytyväisempi lopputulokseen!


6 kommenttia:

 1. Voi miten kauniin näköistä teillä on! Ja ihana tuo sohvapöytä :-)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tuo koiran petikin tuolla! :-D passaa sekin mainiosti sisustukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah pitäähän koirillakin olla hieno maja! ;)

   Poista
 3. En olis ikinä uskonut että toi pöytä on itse tehty ! Ihan hemmetin hieno :) aloin jo käymään päässäni läpi että kukahan mulle taiturois samanlaisen ::D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No samaa mieltä oon kyllä kans, tuo näyttää aivan samalta kuin ne kaupassa olevat! :) eikun jotain hitsaustaitoista pyytämään tekemään tuollainen!

   Poista