2017/02/24

TOIVEPOSTAUS: MY FRIENDS
Kavereista on toivottu melko paljon postauksia - blogin puolella kun ei kavereistani oikeastaan näy mitenkään kuvia ja tämä johtuukin siitä, että aika harvoin otan mitään blogikuvia tai muuta blogiin liittyvää silloin kun olen ystävieni seurassa (tämän takia myös ei ole kaikkien kanssa yhteiskuvia, sorry!). Ehkä se johtuu siitäkin, kun en omista sellaisia "bloggaajaystäviä" tässä lähistöllä, niin blogi ei ole yleensä kavereiden kesken ole mitenkään puheenaiheenakaan. Ystävien kanssa tulee kuitenkin vietettyä paljon aikaa ja olenkin nyt todella kiitollinen, kun olen saanut ihan mahtavat tyypit ympärilleni ja elämääni! Tässä olis nyt ainakin muutamat, joiden kanssa vietän ehkä eniten aikaa tai joiden kanssa ystävyyssuhde on kestänyt pitkänkin välimatkan!

Laura - Lauran kanssa meillä oli pienempänä hiukan viharakkaus suhde hahah! Laura kuitenkin kyseli multa vuokrahevosta ja niin tuo tytsy sitten alkoikin pyöriä ihanan pikkusiskonsa Rosan kanssa meidän tallilla. Meillä on kyllä ollut niin hauska nuoruus ja ollaan koettu kaikkea teiniaikojen suurimpia hetkiä Lauran kanssa ja nämä kaksi tyttöä onkin olleet mulle kuin sukulaisia kun olen heidän luonaan hengaillut niin paljon pienempänä. Nykyäänkin ollaan paljon tekemisissä, mutta nykyään pyörimmekin yhdessä kylillä enemmän kuin heppatallilla :D


Sanna - Sanna on myös lähtöisin heppatallilta, tai oikeastaan tutustuimme Oulun heppaleirillä varmaan 12 vuotta sitten? Vaikka Sanna asuukin Rovaniemellä ja näämme parhaimmillaan kerran vuodessa, niin silti Sanna tuntuu kuin omalta siskolta. Meidän juttu jatkuu aina siitä mihin jäi ja tuntuu aina kuin ei oltaisikaan oltu erossa toisistamme. Ja aina kun nähdään, niin tietty heppailun merkeissä! ;)


Tiia - Tiia on kans hypännyt elämääni heppailun merkeistä, kun se muutti meidän tallille Jasperin kanssa. Tiian kanssa kaikki on ollut niin mutkatonta, onhan tuo nyt niin energinen ja iloinen persoona, että välillä miettii että kumpa itsekin osaisi olla noin rempseä! Tiian kanssa me nähdään hyvinkin useasti, yleensä kuntosalilla, hevosen selässä, koirien kanssa lenkillä tai sitten ihan vaan siideriä juoden toisen sohvalla!


Annika - Annikaan tutustuin "mullikoulussa" kun opiskeltiin eläintenhoitajiksi. Yllättäen, hevosten kautta tutustuttiin ja käytiin aina yhdessä meillä heppailemassa. Ollaan aina jotenkin oltu hyvin samantyylisiä, joten Annikaan oli helppo tutustua. Annika myös ymmärtää kaikki mun kummallisimmatkin jutut sekä jaksaa nauraa vielä kaikille ihan typerille asioille! Vaikka mekään ei asuta samalla paikkakunnalla, niin tälle tyttöselle voi kyllä soittaa tai mennä käymään milloin tahansa!


Sini - Sinin kanssa ollaan tunnettu alle vuosi, mutta silti tuntuu, kuin oltaisiin tunnettu aina. Sinin huumorintaju on vähän samaa luokkaa kuin omani ja ollaan myös todella samantyylisiä. Sini alkoi laittamaan mulle ripsiä viime keväänä ja sitten ollaankin palloiltu vähän väliä yhessä niin salilla kuin huutokauppakeisarilla! :D Tähän tyttöseen oli kyllä hirmu helppo tutustua ja nyt onkin hankala kuvitella, että vuosi sitten ei oltu vielä edes paljoa ikinä toisillemme puhuttukaan!


Essi & Susa - Essi ja Susa tuli kuvioihin viime keväänä, kun päädyimme kaikki samaan työharjoittelupaikkaan! (Nimettiinkin meille oma tiimi, Esmisu Ky) Susan tiesin taas heppapiireistä, mutta pahemmin ei kuitenkaan tunnettu silloin vielä. Essin kanssa taas oltiin samassa koulussa Lahdessa kahden vuoden ajan, mutta ei oltu toisillemme ikinä puhuttukaan ennen työharjoittelua :D Nähdäänkin nykyään aina juoruilun ja yleensä hampparien merkeissä!


Melissa - Mellin kans ollaan tunnettu ala-asteelta saakka ja meillä olikin ylä-asteella koulussa sellainen "tyttöjengi". Mellin kans ollaan kuitenkin vielä yhteyksissä, aina kun täällä päin vaan nähdään! Mellin kans ollaan koettu kans teiniaikoina huikeet skenejutut ja kuvailtiinkin galleriaan aina tuhansia kuvia, hahah :D Nykyään kuitenkin kun nähdään, niin voidaan jakaa kaikki ilot ja surut keskenämme!


Suvi - Suvin olen tuntenut lähes 20 vuotta ja oltiinkin niin päiväkodissa kaveruksia, kuin nykyäänkin! Suvi asuu nykyään Kuopiossa, mutta onneksi nähdään aina silloin tällöin! Heppailun merkeissä ollaan myös pyöritty ja paljon!

+ Vaikka tässä en nyt kaikkia mahdollisia kavereita alkanutkaan mainita, niin näiden tyyppien lisäksi tulee treffattua välillä aina muitakin ihania kavereita ja tietty omia sisaruksia!

6 kommenttia:

 1. Oi miten ihanasti toteutettu postaus!♥ Tästä tuli hyvä fiilis :')

  VastaaPoista
 2. Ihanasti kirjoitettu!♡ Nää ystäväpostaukset ovat tosi kivaa luettavaa, koska niistä tulee jollain ihmeellisellä tavalla hyvä mieli.
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih ihana tietää et tää postaus oli mieluinen! :,)

   Poista